Ημέρα τιμής για τους απόστρατους της ΕΛΑΣ

Αύριο θα εορταστεί όπως σε όλη την Ελλάδα και στην περιοχή μας, η «Ημέρα τιμής των Απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας». 

H ημέρα εορτασμού των Αγίων Πάντων, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει τους απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου θα πραγματοποιήσει στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου εκδηλώσεις κατά τις οποίες θα τελεστεί Θεία λειτουργία, δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και στη συνέχεια θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, από την Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, αύριο στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην πόλη της Ρόδου και από τη Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, στις 09.45’ το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων, στην πόλη της Κω.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων απόστρατων, καθώς και οι απόστρατοι αστυνομικοί με τις οικογένειές τους, θα έχουν κληθεί να παραστούν στους παραπάνω εορτασμούς.