Έμειναν τρεις οι υποψήφιοι για το «Ροδίων Αθλησις»

Το πρώτο ζήτημα για τους Διοικούντες το «Ροδίων Αθλησις», είναι η εξεύρεση του κατάλληλου προπονητή, ο οποίος θα διαδεχτεί το Νίκο Τρατσέλα στον πάγκο και θα οδηγήσει εκ του ασφαλούς την ομάδα, σε μια δύσκολη ομολογουμένως προσπάθεια, όπως θα είναι η φετινή στην Α2 Κατηγορία του βόλεϊ των Ανδρών. 

Από τις επαφές που είχε η Διοίκηση και τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, οι επαφές και οι συζητήσεις παραμένουν για τρεις. 

Η επικοινωνία αυτή έφερε στη Ρόδο την Πέμπτη τον Σπύρο Γκολίτση, ο οποίος είναι γνώστης του σύγχρονου βόλεϊ και ασχολείται προπονητικά εδώ και πολλά χρόνια . Υπήρξε προπονητής στην ΜΕΝΤ, ενώ πέρυσι οδήγησε τον Ηρακλή Χαλκίδας στο πρωτάθλημα της Α1, κλείνοντας έτσι ένα κύκλο ενασχόλησης του στο βόλεϊ της Χαλκίδας.  

Ο Σπύρος Γκολίτσης βρέθηκε στο νησί μας για επαγγελματικούς λόγους . Ωστόσο με την ευκαιρία αυτή, η Διοίκηση του «Ροδίων» συζήτησε μαζί του την προοπτική συνεργασίας. 

Ο ίδιος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του «Ροδίων» και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό που είδε, ενώ ακολούθησε και μια συζήτηση με τους Διοικούντες, χωρίς να βγει αποτέλεσμα και χωρίς να ανακοινωθεί κάτι το ιδιαίτερο. 

Πέραν του Γκολίτση, υπάρχει ακόμα η επαφή με ένα προπονητή από την Βόρειο Ελλάδα και ένα από την Αθήνα. 

Όπως έγινε γνωστό, δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Το σίγουρο πάντως που βγαίνει από το ρεπορτάζ ,είναι πώς οι συζητήσεις θα εξακολουθήσουν και με τους τρεις. 

Η δημιουργία της ομάδας που θα θελήσει να πρωταγωνιστήσει στην Α2 του βόλεϊ των ανδρών, έχει όπως φαίνεται πολύ δρόμο ακόμα. Ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός θα γίνει μετά τις 15 Ιουνίου, οπότε θα έχει κλείσει και το θέμα του προπονητή.