Αιχμηρά «αντίο», ακολουθούν κι άλλα στον Κλεόβουλο

Δεν χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την επόμενη Κυριακή η διοίκηση του Κλεόβουλου προκειμένου να επισημοποιήσει το «διαζύγιό» της με ορισμένους από τους  ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας, που αποχωρούν στο πλαίσιο των αλλαγών που έχουν αποφασιστεί. 

Την… πρόλαβαν, αργά το βράδυ της Παρασκευής,  οι πρώτοι δύο, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για το τέλος της συνεργασίας του συλλόγου με πρωτοκλασάτα ονόματα. 

Την απόφασή τους να μη συνεχίσουν στην ομάδα της Λίνδου επισημοποίησαν οι Δήμος Παπαοικονόμου και Στέργος Γαϊτάνος και μάλιστα με τρόπο που μόνο σε φιλικό «αντίο» δεν παραπέμπει. 

Η επιστολή του πρώτου βρίθει αιχμών τόσο για τη διοίκηση, όσο και για τον προπονητή Δημήτρη Δογιάμα, που ούτε καν αναφέρονται: 

«Ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω πως αποχωρώ από τον Κλεόβουλο μετά από πέντε χρόνια παρουσίας. Να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Να ευχαριστήσω τον κύριο Νίκο Σαββαΐδη που με έφερε στην ομάδα.

Όπως και τον κύριο Μαντικό. Δύο ανθρώπους που θα εκτιμώ για πάντα. Ευχαριστώ επίσης τους κυρίους Διάκουλα και Λάμπη. Να ευχηθώ στην ομάδα της Λίνδου καλή συνέχεια. Φεύγοντας, θέλω να πω πως κάποιοι άνθρωποι εκεί πέρα δεν ξέρουν τι θα πει αντρισμός και αξιοπρέπεια.

Κοιτάνε μόνο πώς να βολευτούν, παραβιάζοντας τους κανόνες της αξιοπρέπειας και του αντρισμού. Έχω μάθει στη ζωή μου σε όποια ομάδα και να πήγα, να φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Όπως και τώρα. Κύριοι πρόεδροι και διοικούντες όλων των ομάδων, σας συνιστώ να συνεργάζεστε με ανθρώπους που δουλεύουν, με ανθρώπους σχετικούς με το άθλημα και με ανθρώπους που προσφέρουν στον αθλητισμό με μεράκι και με προσπάθεια και όχι σκαρφαλώνοντας στις πλάτες άλλων. Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους».  

Τους Δήμο Παπαοικονόμου και Στέργο Γαϊτάνο αναμένεται να ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες κι άλλοι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται ποδοσφαιριστές όπως ο Μπάμπης Ταγκάεφ, Μιχάλης Κωστάκης, Στέφανος Ευαγγελίδης και Ντούε Νίκολλι, ενώ αβέβαιο μοιάζει να είναι και το μέλλον του Μιχάλη Πιτσουρδάκη. 

Σημειώνεται, πως η διοίκηση του Κλεόβουλου σκοπεύει να τοποθετηθεί για τις εξελίξεις με επίσημη ανακοίνωση που θα εκδοθεί προσεχώς.