Υπάρχει ζωή στον «πλανήτη Ρόδος»

Έτοιμη να επανέλθει δριμύτερη θα βρει τη Ρόδο η πολύ πιθανή παραμονή της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, πάντα εφόσον ευοδωθεί η προσπάθεια σχηματισμού νέας ισχυρής διοίκησης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίας μέρες. 

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το  ενδιαφέρον του να εμπλακεί στα κοινά των «ελαφιών» έχει εκδηλώσει γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας του νησιού, συνεπικουρούμενος από ομάδα επιχειρηματιών και μέλη του σημερινού Δ.Σ., μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος Αυγουστίνος Γιακάι. 

Προς το παρόν, οι εμπλεκόμενοι κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά, με ανθρώπους που κινούνται στο περιβάλλον του συλλόγου να εκτιμούν πως αν οι καλές προθέσεις επιβεβαιωθούν και οι συζητήσεις οδηγήσουν στο αποτέλεσμα το οποίο διαφαίνεται, δεν θα αργήσει η στιγμή που οι φίλοι της Ρόδου θα αποκτήσουν λόγους να αρχίσουν να χαμογελούν ξανά. 
                                  
 Συλλυπητήριο για τον Κώστα Πολυχρονίου
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του παλιού προπονητή της ομάδας, Κώστα Πολυχρονίου, εξέδωσε η Ρόδος. Αναλυτικά: 
«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Σ. Ρόδος εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στους οικείος του Κώστα Πολυχρονίου, προπονητή της ομάδας τη σεζόν 1981-1982. Ο εκλιπόν υπήρξε μία εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και η απώλειά του το κάνει πιο φτωχό. Αιωνία του η μνήμη».