Αντώνογλου: «Έκλεισε ο κύκλος μου…»

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται από τον κόσμο των Αφάντου, η Γενική Συνέλευση  του ΑΕΡΑ, που πρόκειται να γίνει στις 17 Ιουνίου και που κρίνει ουσιαστικά το μέλλον του.

Αξιοσημείωτο είναι πώς πριν από λίγο καιρό, είχαν εκδηλώσει την επιθυμία επιχειρηματίες του νησιού μας, να αναλάβουν την «ερυθρόλευκη» ομάδα.. Το ενδιαφέρον αυτό πάντως ουσιαστικά, δεν έχει ακόμα εκδηλωθεί, παρά την ανοιχτή πρόσκληση του αντιπροέδρου Κώστα Σπανού.
Από την πλευρά του τώρα ο νυν πρόεδρος Μιχάλης Αντώνογλου, μιλώντας χθες στην Α.Ρ. για το θέμα αυτό ήταν σαφέστατος:

«Εγώ μετά την Γενική Συνέλευση της 17ης Ιουνίου θα αποτελέσω παρελθόν για τον ΑΕΡΑ. Η Γ.Σ. εμπεριέχει εκλογές και…όσοι πιστοί προσέλθετε. Νομίζω πώς προσπάθησα και πρόσφερα αρκετά αυτά τα έξι χρόνια που ήμουν στη Διοίκηση του συλλόγου. Έκλεισε ο κύκλος μου νομίζω και πρέπει να αποχωρήσω. Υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται να μπει μπροστά… Η Γενική Συνέλευση προσφέρεται για να ανοίξει μια νέα σελίδα για τον ΑΕΡΑ.  Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται μπορεί στη Γενική Συνέλευση να το δειξει έμπρακτα. Η πείρα μου έχει μάθει πώς…δεν είναι δυνατόν να φαινόμαστε μόνο στις επιτυχίες… Χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και μια  στιβαρή Διοίκηση ο ΑΕΡΑ, για να αγκαλιάσει τίτλους».

Σημειώνεται πώς το ενδιαφέρον εκείνων των επιχειρηματιών που ήθελαν να μπουν στη Διοίκηση έχει μείνει…ενδιαφέρον φιλολογικό κι όχι έμπρακτο.
Αν στις 17 Ιουνίου δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση, θα επαναληφθεί  την Κυριακή 24 του μήνα.