Μαζικές διακοπές ύδρευσης λόγω χρεών ξεκινά η ΔΕΥΑΡ

 Συνέπειες για τους… στρατηγικά κακοπληρωτές θα έχει από αύριο η άρνηση εξόφλησης ή ρύθμισης των οφειλών τους στην ΔΕΥΑΡ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου, όσοι καταναλωτές δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους, παρά τις επανειλημμένες σχετικές ειδοποιήσεις που έχουν λάβει, τότε θα αφαιρούνται οι μετρητές από τις ιδιοκτησίες τους!

Πρόκειται για υλοποίηση σχετικής απόφασης που έλαβε το Δ.Σ. της Επιχείρησης και θα ξεκινήσει άμεσα η εφαρμογή του στην πόλη της Ρόδου και στ’ Αφάντου, όπου εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα.

Σε δεύτερη φάση θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του νησιού.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΥΑΡ για το ζήτημα, αναφέρει τα εξής:

«Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου (ΔΕΥΑΡ) ενημερώνει τους καταναλωτές με οφειλές που δεν έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση ότι θα προχωρήσει άμεσα σε διακοπές ύδρευσης και αφαίρεσης μετρητών.  Τα συνεργεία της επιχείρησης θα αφαιρούν τους μετρητές ύδρευσης όπου οι καταναλωτές τους συστηματικά δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Από Τετάρτη 6 Ιουνίου θα ξεκινήσει μαζική διακοπή στην πόλη της Ρόδου και στην Δημοτική Ενότητα Αφάντου, σε οφειλές που έως τότε δεν έχουν εξοφληθεί ή ρυθμιστεί.

Το ίδιο θα ισχύσει σταδιακά και στις υπόλοιπες Δημοτικής Ενότητες του νησιού».