Αισιοδοξία για τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του ΔΟΠΑΡ και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου να διασφαλίσουν, μέχρι τις 30 Αυγούστου οπότε και εκπνέει η σχετική προθεσμία, πως η νέα ποδοσφαιρική περίοδος θα ξεκινήσει με τακτοποιημένο το ζήτημα των αδειών καταλληλότητας των γηπέδων.

Όπως έλεγε χθες ο πρόεδρος του Οργανισμού, Στέφανος Κυριαζής, το σχετικό πλάνο είναι ήδη έτοιμο και έχει αρχίσει να υλοποιείται με την πραγματοποίηση μίας σειράς παρεμβάσεων από τον Δήμο Ρόδου, που είναι και ο αρμόδιος για την έκδοση των αδειών, φορέας.  

Υπενθυμίζεται, πως κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Ρόδο, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ξεκαθάρισε πως η 30ή Αυγούστου είναι, ως προθεσμία, απολύτως δεσμευτική και πως πέραν αυτής, δεν πρόκειται να δοθεί η παραμικρή παράταση, σε επανάληψη των όσων συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Η αδειοδότηση των ποδοσφαιρικών γηπέδων θεωρείται μία σχετικά βατή και διαχειρίσιμη υπόθεση, η άμεση εμπλοκή του Δήμου Ρόδου διευκολύνει περαιτέρω τα πράγματα και υπάρχει αισιοδοξία για την έγκαιρη διευθέτηση του θέματος.