Η παρουσίαση του βιβλίου «Άνδρας Πρότυπο» στη Ρόδο

Ο Δήμος Ρόδου  – ΔΟΠΑΡ και οι Εκδόσεις Παπαζήση παρουσίασαν το νέο βιβλίο της Καθηγήτριας στο Τμήμα Δημοσιογραφίας ΑΠΘ και συγγραφέως Τέσσας Δουλκέρη, «Άνδρας Πρότυπο», την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, στον χώρο του παλιού Συσσιτίου, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Ομιλητές της βραδιάς ήταν ο Τέρης Χατζηιωάννου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων του Δήμου Ρόδου, Δημοσιογράφος, η Δέσποινα Σακκά Καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας ΠΤΔΕ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, η Φιλόλογος Χάρις Κόντου και ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Γκαρτζώνης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία από την ίδια τη συγγραφέα Τέσσα Δουλκέρη που έγραψε τον «Άνδρα Πρότυπο» σε συνέχεια του βιβλίου της «Το είδωλο η κατασκευή της εικόνας» με κεντρική ηρωίδα μια αντίστοιχη γυναίκα – πρότυπο.

Στη βιβλιοπαρουσίαση παρευρέθηκαν οι Περιφεριακοί Σύμβουλοι κ. Δημήτρης Τσοπανάκης και Λίτσα Φτακλάκη, η Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Φωτεινή Καράμπελα, συνάδελφοι της κ. Δουλκέρη από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, καθώς και η Πρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας  στη Ρόδο κ. Ράνια Κοσιώρη.