Χαρά από τα «αστεράκια» του πήρε ο Ευκλής

Μέρα χαράς ήταν η περασμένη Κυριακή για τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένεια του Ευκλή, τα οποία πανηγύρισαν την κατάκτηση, από την ομάδα Προπαίδων του συλλόγου, του οικείου πρωταθλήματος της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣΔ.

 Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που έγινε στο Οικονομίδειο, η ομάδα της Σορωνής επιβλήθηκε της Νίκης Ρόδου με 2-1, ενώ την τρίτη κατέκτησε ο Φοίβος, ο οποίος επικράτησε του Αστέρα Παστίδας με 5-4.

Με δηλώσεις του στην «Ροδιακή», ο προπονητής των Προπαίδων του Ευκλή, Θεόδωρος Παπαβασιλείου, εξήρε το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών του, ευχαρίστησε το σωματείο και τους γονείς για τη στήριξη της προσπάθειας, ενώ συνεχάρη τις υπόλοιπες ομάδες για το ωραίο κοινό φετινό ταξίδι:  

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν μία συλλογική εξέλιξη, σύμφωνα με τη δουλειά που κάναμε και το ταλέντο των παιδιών.

Τα προηγούμενα χρόνια παίξαμε τρεις φορές στον μικρό τελικό και κατακτήσαμε την τρίτη θέση. Μετά από όλη αυτή την προσπάθεια, φέτος ήρθε η δικαίωση. Κατακτήσαμε δίκαια τν πρώτη θέση, έχοντας μόνο νίκες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Το τμήμα αποτελείται από παιδιά που έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο και βρίσκονται σ’ ένα υψηλό επίπεδο, από παιδιά που έχουν προδιαγραφές για να φτάσουν ψηλά, αλλά απαιτείται συνεχής προσπάθεια και πολλή δουλειά, γιατί ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την ΕΠΣΔ για τη διοργάνωση και την προσπάθεια που κάνει για την εξέλιξη του τοπικού ποδοσφαίρου, τη διοίκηση του Ευκλή που βρίσκεται πάντα κοντά μας και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις ακαδημίες και την εξέλιξη των παιδιών, καθώς και τους γονείς των παιδιών, που βρίσκονται πάντα κοντά μας και είναι οι αφανείς ήρωες της προσπάθειάς μας.

Επίσης, θέλω να συγχαρώ τις υπόλοιπες ομάδες για την όμορφη προσπάθεια και το όμορφο ταξίδι που είχαμε φέτος».