Ντόμινο εξελίξεων στον Ιάλυσο;

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στον Ιάλυσο μετά τα τελευταία γεγονότα που αφορούν αλλαγές στο Διοικητικό κομάτι. Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος Θανάσης Χατζηστρατής, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Διοίκηση στη σύσκεψη που έγινε το προηγούμενο Σάββατο.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως την παραίτηση του αντιπροέδρου, θα ακολουθήσουν κι άλλο. Όπως ανέφεραν χθες Διοικητικοί κύκλοι της ομάδας, είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν και ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας.

Αυτό φυσικά θα φανεί στην αυριανή Γενική Συνέλευση. Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη, έχουν ζητήσει την πλαισίωσή  τους από παράγοντες που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα , αλλά κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Κι αν δεν συμβεί, τότε σίγουρα η κατάσταση θα «δυσκολέψει» ακόμα περισσότερο.

Προς αυτή μάλιστα την κατεύθυνση –πέρα από την παραίτηση του Θανάση Χατζηστρατή-αναφέρεται και η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του ΓΑΣ Ιάλυσος και η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Το Σάββατο 02/06/2018 πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη του Δ.Σ του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ.

Στη διάρκεια του Συμβουλίου ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Χατζηστρατής Αθανάσιος  κατέθεσε την παραίτηση του από αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την οκταετή, ΠΟΛΥΤΙΜΗ προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία  σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί έκτακτη  ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ την ΤΕΤΆΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΊΟΥ 2018 και ώρα 21.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Οικονομιδείου.
 Κύριο  θέμα της Γ.Σ. είναι η μελλοντική πορεία της ομάδας μας τη νέα χρονιά.
Η παρουσία όλων ανεξαιρέτως των φιλάθλων του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ κρίνεται επιβεβλημένη».

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗ
Στο μεταξύ ο πρώην πλέον ο αντιπρόεδρος του Ιάλυσου με ανάρτησή του σε προσωπικό του λογιαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα:

«Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας μου στο ΔΣ του ΓΑΣ Ιάλυσου ανακοινώνω την αποχώρηση μου από αυτό. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά από το ΔΣ για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τον πρόεδρο και αδελφό Μιχάλη Χατζηνικήτα. Ευχαριστώ επίσης όλους του προπονητές και ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαμε καθώς και τον φίλαθλο κόσμο της Ιαλυσού για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, στην προσπάθειά μας να φέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της άξιζε».