Άρης Αρχαγγέλου: Η ατυχία τους, τύχη για τον Ποσειδώνα

Τις εκλογές της 17ης Ιουνίου,  που θα οδηγήσουν στη ανάδειξη νέας διοίκησης,  συνεχίζουν να περιμένουν οι φίλοι αλλά και οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Οι παράγοντες του συλλόγου έχουν διαμηνύσει εδώ και λίγο καιρό πως μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά, δεν πρόκειται να παραχωρηθεί καμία ελευθέρα, καθώς άπαντες θα κληθούν να καθίσουν στο τραπέζι της συζήτησης. Ως εκ τούτου, η προσέγγιση αρκετών παικτών των «κιτρινόμαυρων» από άλλους συλλόγους δεν έχει στην παρούσα φάση ουσιαστικό αντίκρισμα, κάτι που δείχνουν να γνωρίζουν και οι ίδιοι.

Η πόρτα του Άρη παραμένει κλειστή κι αν ανοίξει πρόωρα, θα είναι από… σπόντα και χωρίς να το επιθυμεί ούτε το σωματείο, ούτε ο ποδοσφαιριστής. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Χρήστος Ζαρκαδούλας είναι πολύ πιθανό να αναγκαστεί να αποχαιρετήσει το νησί της Ρόδου και να μετακομίσει στην Κάρπαθο, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων που γεννά το επάγγελμά του. Αν ο έμπειρος αμυντικός δεν καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα,  ο Ποσειδώνας, οι παράγοντες του οποίου είναι ήδη ενήμεροι, θα καλοδεχθεί μία απροσδόκητη, όσο και σημαντική μεταγραφή.