Καλοκαίρι γεμάτο ποδόσφαιρο στο Οικονομίδειο

Το Athletic Football Summer Camp, το οποίο απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 4 έως 16 ετών, διοργανώνεται φέτος, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι από τις 18 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου, στο Οικονομίδειο της Ιαλυσού.

Υπεύθυνος του καμπ είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Βασίλης Χατζής, τον οποίο θα πλαισιώσουν οι προπονητές Δημήτρης Γκάιδας, Νίκος Καστελλοριζιός και Μιχάλης Χαρτοφύλλης. Υπό τη δική τους καθοδήγηση κι αφού χωριστούν σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία τους, τα παιδιά θα εντρυφήσουν, διασκεδάζοντας, στα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Τα πλέον μικρά θα διδαχθούν τις βασικές αρχές του αθλήματος και θα πάρουν εφόδια για την περαιτέρω εξέλιξή τους, ενώ τα μεγαλύτερα θα έρθουν σε επαφή με τον τρόπο με τον οποίο γίνεται προπόνηση στις επαγγελματικές ομάδες.

Το πρόγραμμα του καμπ περιλαμβάνει εργομετρικά τεστ και στο πλαίσιό του θα λειτουργήσουν τμήματα χορού και θεατρικού παιχνιδιού.

Σημειώνεται, πως ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι καλό θα είναι να βιαστούν. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 6975027715.