Ανατροπή ηρεμίας στις Φάνες

Σε γνώριμα και ήρεμα ύδατα θα συνεχίσει το ποδοσφαιρικό ταξίδι του ο Ακουσίλαος. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επικεφαλής του συλλόγου των Φανών, Στράτος Μαργαρίτης, αναθεώρησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία και με δεδομένο πως οι περισσότεροι από τους συνεργάτες του θα παραμείνουν, εξέλειψαν οι λόγοι που θα υποχρέωναν το σωματείο να διενεργήσει εκλογές.

Έχοντας ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο εσωτερικό της, η διοίκηση έχει πλέον τη δυνατότητα να λάβει τις πρώτες αποφάσεις της σχετικά με το μέλλον της ομάδας, αρχής γενομένης από το θέμα του προπονητή.

Το ραντεβού με τον Κώστα Ζουρούδη έχει προγραμματιστεί για σήμερα και όπως διαρρέει και από τις δύο πλευρές, υπάρχει απόλυτη  ικανοποίηση για το επίπεδο της μέχρι σήμερα συνεργασίας και η εκατέρωθεν διάθεση για την ανανέωση των «όρκων» πίστης.

Αν δεν υπάρξει εμπλοκή κατά τη συζήτηση των τελευταίων λεπτομερειών, ο Κώστας Ζουρούδης θα πιάσει από αύριο δουλειά, αρχίζοντας τον σχεδιασμό της ομάδας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, πάντα στη βάση του μοντέλου που θέλει τον Ακουσίλαο να επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής.