Απόλλων Καλυθιών: Έμεινε ο Σαββούλης, ακολουθεί ο Χατζηβαλσάμης

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει να κλείνει η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών τα ανοιχτά «μέτωπα» της ομάδας.

Οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας στις φετινές διοργανώσεις αποδίδουν καρπούς και όπως όλα δείχνουν, ο σύλλογος δεν θα χρειαστεί να αγχωθεί πιεζόμενος από την ανάγκη για την πραγματοποίηση πολλών μεταγραφών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για λογαριασμό του Απόλλωνα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο 20χρονος αμυντικός μέσος Τίμος Σαββούλης, ο οποίος φέρεται να συμφώνησε με τους παράγοντες του σωματείου, ενώ τα καλά νέα αναμένονται, από μέρα σε μέρα, και από την πλευρά του Φώτη Χατζηβαλσάμη.

Η επιθυμία της διοίκησης να κρατήσει στο δυναμικό της ομάδας τον 32χρονο πολύπειρο επιθετικό είναι δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι να γίνει το τελικό ραντεβού, στο πλαίσιο του οποίου θα επικυρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Κατά τα άλλα, την ανάγκη για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού γέννησε η αποχώρηση του Νίκου Σαχίνη.

Οι Καλυθενοί φέρονται να έχουν εντοπίσει τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, έκαναν τις πρώτες, διερευνητικού χαρακτήρα, επαφές, ωστόσο το επόμενο βήμα θα το κάνουν μόνο εφόσον οι ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν ξεκαθαρίσουν τις σχέσεις τους με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν.