Κρίσιμη νύχτα για τον Ιάλυσο

Τη σημερινή μέρα δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι ξημερώνει για τον Ιάλυσο. Οι φήμες που κυκλοφορούν πολλές, αλλά ανεπιβεβαίωτες ακόμα και σαφέστατα δεν μπορεί να βασιστεί κανείς σε αυτές. Μόνη σίγουρη και «δεδηλωμένη» η αποχώρηση του αντιπροέδρου Θανάση Χατζηστρατή από τη διοίκηση. Ο αποχωρήσας αντιπρόεδρος, αποτελούσε το δεξί χέρι  του προέδρου Μιχάλη Χατζηνικήτα, η στάση του οποίου παραμένει άγνωστη.

Πληροφορίες τον θέλουν να αποχωρεί από τη διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος, για δικούς του λόγους. Ωστόσο κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνει επίσημα και συνεπώς η σημερινή Γενική Συνέλευση είναι άκρως ενδιαφέρουσα, γιατί  πολλά μπορούν να συμβούν.

Αν ο πρόεδρος του Ιάλυσου θελήσει να ακολουθήσει τον συνεργάτη του, σαφέστατα και μπορεί να το πράξει επίσημα το βράδυ στις 9 στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Οικονομίδειου», στην οποία θα λάβει χώρα η ΓΣ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δημιουργείται πρόβλημα στα Διοικητικά του Ιάλυσου, με άγνωστες τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Είναι αλήθεια επίσης, πως χρόνια τώρα (μέσα στα οκτώ που ενασχολείται ο Μιχάλης Χατζηνικήτας με τον Ιάλυσο) είναι πολλές οι φορές  που ζητούσε «στηρίγματα» στη Διοικητική προσπάθεια που δεν ήρθαν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τον βοήθησαν οι νυν Διοικούντες, αλλά κι ο κόσμος του Ιάλυσου όσο μπορούσε.

Είναι επίσης αλήθεια πως έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες κινητοποίηση στις τάξεις των παραγόντων και των φίλων της ομάδας. Η σημερινή Γενική Συνέλευση όπως ανακοινώθηκε, θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο της ομάδας. Σαφέστατα η νύχτα θα είναι κρίσιμη για τον Ιάλυσο.