Παίρνει μπροστά ο Φοίβος

Ξεκινάει από σήμερα  η οργάνωση και ο προγραμματισμός του Φοίβου, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, στο οποίο θα μετέχει φέτος.

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου, κάνουν ξεκίνημα από τη δημιουργία μιας στιβαρής διοίκησης,  η οποία πέρα από τα μέλη του νυν ΔΣ, θα πλαισιωθεί όπως όλα δείχνουν από νέα πρόσωπα με φιλοδοξίες και έτοιμα να προσφέρουν.

Όπως έγινε γνωστό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοίβου υπό την προεδρία του Γιώργου Σμαραγδιού, θα συνέλθει σήμερα, με σκοπό να κάνει τις επαφές του αλλά και να τις ολοκληρώσει, παρουσιάζοντας ένα αναδιαρθρωμένο διοικητικό σχήμα.

Αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να μιλήσει κανείς  για προπονητές και παίκτες,  αλλά είναι περιττό να τονισθεί , πως φαβορί για την τεχνική ηγεσία είναι ο Σάββας Ορφανίδης, ενώ τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις έχουν από πλευράς παικτών, εκείνοι του βασικού κορμού, αν και για επαγγελματικούς περισσότερο λόγους, δεν αποκλείονται και αποχωρήσεις.

Βέβαια μπορεί διοίκηση και προπονητής να μην έχουν έρθει σε συμφωνία, ωστόσο γίνονται κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Φοίβο, από τους νυν διοικούντες. Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Σαχίνης, ο οποίος αγωνιζόταν την περυσινή περίοδο στον Απόλλωνα Καλυθιών και αποχώρησε πριν από λίγες μέρες.

Παίζει  σαν αμυντικός και η περίπτωσή του ενδιαφέρει τον Φοίβο. Το ενδιαφέρον είναι απλά φιλολογικό, αλλά δεν αποκλείεται μετά τη σημερινή συνεδρίαση, να υπάρξουν εξελίξεις και σε θέματα ρόστερ.

Στον αντίποδα της περίπτωσης Σαχίνη είναι η περίπτωση του Γιώργου Φωτεινή, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να περάσει την πόρτα της εξόδου, όχι γιατί δεν θέλει να συνεχίσει στον Φοίβο αλλά για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, που δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της Γ΄Εθνικής.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Με ανακοίνωση της η Διοίκηση του Φοίβου ανέφερε χθες, πως την Παρασκευή στις 19.30 στα γραφεία του συλλόγου, θα διενεργηθεί ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Ο ΦΟΙΒΟΣ» σας προσκαλεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ωρα 19.30 στα γραφεία του συλλόγου μας που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Κρεμαστής , όπου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός».