Φωνή λαού και δικτατορική κώφωση κυβερνώντων

Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης

«Φωνή λαού, οργή Θεού», λέει μια λαϊκή μας παροιμία.  Φωνή λαού για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Με δυναμικά και κόσμια και Παλλαϊκά Συλλαλητήρια! Κι όχι μια φορά .Οχι δυό φορές.

Τρεις φορές βροντερά, ηχηρά, μυριόστομα ΟΧΙ των Ελλήνων Μακεδόνων και Συνελλήνων απανταχού της Οικουμένης, για το ανόσιο ξεπούλημα του ονόματος της Ελληνικότατης Μακεδονίας μας (για εδώ και χιλιάδες χρόνια) στους Σλάβους γείτονές μας, από ηλιθιότητα ή ακόμα και προδοτική διάθεση των Κυβερνώντων πολιτικάντηδων της χώρας μας.

 Κι αντί να αφουγκρασθούν τον κόσμο, αντί να σεβασθούν τον λαό που τους ανέδειξε στην εξουσία, κωφεύουν! Και κωφεύουν αισχρά! Εσκεμμένα! Κωφεύουν Δικτατορικά! Η Δικτατορία του αριστεριστή Τσίπρα και της παρέας του σ’ όλο της το μεγαλείο! Γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την βούληση ενός ολόκληρου λαού, όπως έγραψε προ 3ετίας και το άλλο μεγάλο «ΟΧΙ» του λαού μας για τα επαχθή Μνημόνια των ξένων και το μετέτρεψε την επομένη σε «ΝΑΙ»! Έτσι Δικτατορικά, ετσιθελικά, ανόσια!     

 -«Βρε δεν πάει να φωνάζετε όσο θέλετε!;», λέει αυτός κι η παρέα του, ιδίως ο ευτραφής Υπ. Εξωτερικών Κοτζιάς, ο Γερμανογαλουχημένος (αφού λένε πως η μάνα του είναι Γερμανίδα). –«Εμείς θα προχωρήσουμε στη Συμφωνία για το όνομα, επειδή νομίζουμε ότι είναι αυτό το συμφέρον της χώρας»! Ποιο συμφέρον; Ποιάς χώρας;  Πάντως όχι της δικής μας. Για το συμφέρον των Σκοπιανών, Ναι! Για το συμφέρον των ΗΠΑ, Ναι!

Για το συμφέρον του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., Ναι! Για να αποκλείσουν την κάθοδο των Ρώσσων στα Βαλκάνια, Ναι! Για της Ελλάδος το συμφέρον, Όχι! Αναλύσαμε σε παλαιότερο άρθρο μας (βλέπε ΡΟΔΙΑΚΗ, 9-1-2018) τους λόγους για άρνηση σύνθετης ονομασίας που να περιέχει το όνομα «Μακεδονία», έστω και erga omnes, που αναμασούν σαν τσίκλα τα πολιτικά σκουπίδια της Δεξιάς κι Αριστεράς απόχρωσης. Τι πάει να πει erga omnes!? Ανά πάσα στιγμή στο μέλλον, οι Σκοπιανοί με νέα Βουλή ψηφίζουν άλλα , από τα συμφωνηθέντα!

Πώς θα τους επιβάλεις να τα τηρήσουν; Με πόλεμο ή με προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο; Και δεν φταίνε μόνο αυτοί. Φταίνε κι οι δικοί μας που εδώ και 10ετίες άφησαν τους Σκοπιανούς ν’ αλωνίζουν στις διεθνείς σκηνές και δεν έκαναν τίποτα από την εποχή του Τίτο κατά της ανιστόρητης προπαγάνδας τους και των αλυτρωτικών βλέψεων τους που αποτυπώνονται και στα σχολικά τους βιβλία.

Ούτε όταν άρχισαν να τους αναγνωρίζουν δεκάδες κράτη της υφηλίου ως Δημοκρατία της Μακεδονίας , έκαναν κάποια καίρια και ουσιώδη διαβήματα οι δικοί μας για αποτροπή. Όμως το μεγαλύτερο λάθος των πολιτικών μας από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο ήτο ότι ΔΕΝ ΕΜΦΥΣΗΣΑΝ στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Τους  καλέσουν φιλικά για ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΣΤΟ. (Κι εδώ που τα λέμε, οι περισσότεροι είναι Έλληνες Γεννίτσαροι, του Παιδομαζώματος του εμφυλίου 1945-49).

Τώρα πράττουν ακριβώς το αντίθετο! Και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας για μικροσυμφέροντα της πολιτικής και σκοτεινές σκοπιμότητες.!!

Αγνοούν την γνώμη του κυρίαρχου λαού και τον ειρωνεύονται σαν «γραφικό» και «οπισθοδρομικό», ενώ ώφειλαν να προστρέχουν πρώτα στο λαό, με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ως απαιτεί η άμεση Δημοκρατία, την οποίαν τάχα πρεσβεύουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Στην πρωτεύουσα του κράτους, στη συμπρωτεύουσα και σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδος την Τετάρτη 6-6-2018 έγιναν μεγαλειώδεις Παλλαϊκές συγκεντρώσεις  και συλλαλητήρια, που και πάλιν αγνόησαν υπεροπτικά οι πολιτικοί!

Γι αυτό και η φωνή λαού γίνεται μέρα με τη μέρα ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ! Ήδη έχουν στραφεί εναντίον τους οι ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ αλλά και οι απλοί πολίτες, με αγωγές και μηνύσεις για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ναι! Για Εσχάτη Προδοσία! Και θα χαρώ πολύ να δω να καθίσουν στο εδώλιο της Δικαιοσύνης όχι μόνον οι τωρινοί  κυβερνώντες, αλλά και προηγούμενοι αυτών, τόσο για το παρόν Μακεδονικό θέμα αλλά και για άλλα κρίσιμα εθνικά θέματα, ιδίως με την Τουρκία, όπου από το 1974 χάνουμε συνεχώς εθνική κυριαρχία σε θάλασσα, αέρα, ξηρά και δεν άνοιξε κανενός το ρουθούνι.

Δεν λογοδότησε κανείς ως σήμερα για Κύπρο, Ίμια, Αιγαίο, Έβρο, για τις πτώσεις πολεμικών αεροσκαφών μας, για συγκρούσεις πλοίων μας με Τουρκικά και για την σύλληψη και συνεχιζόμενη

φυλάκιση Ελλήνων Στρατιωτικών .
 Το ποτήρι της οργής του λαού ξεχείλισε για τα πολιτικά μας «φρόκαλα» και δεν αργεί η μέρα που θα τα πάρει και θα τα σηκώσει ο άνεμος της πραγματικής αλλαγής.

Ας έχει υπ’ όψιν της η σημερινή Κυβέρνηση της χώρας ότι δεν έκφράζει πλέον ούτε το 20% του Ελληνικού λαού και του εκλογικού σώματος και ως εκ τούτου δεν έχει κανένα δικαίωμα να αποφασίζει για τις τύχες της χώρας και των επερχομένων γενεών των Ελλήνων!

Θέλεις ξεκάθαρη εντολή και γνήσια εξουσιοδότηση , κύριε Τσίπρα; Κάνε  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Άκουσε τον λαό και ακούμπα σ’ αυτόν.  ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ(!), όπως μας είπες και προεκλογικά!  Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ δημοσίως , όχι μόνον τους οργανωτές του Συλλαλητηρίου της πόλης μας και τους λοιπούς συμμετέχοντες αλλά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας «ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ», που την Κυριακή 3-6-2018 στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου έκανε ειδικό αφιέρωμα στη Μακεδονία  μας, με χορούς της περιοχής και Μακεδονίτικες στολές που έφτειαξε ή αγόρασε με δικές του δαπάνες ο δραστήριος αυτός Σύλλογος  και δίκαια καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές ιδίως στον τελευταίο χορό «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα»