Τέλος με τα χειμωνικά,  φοράει τα καλοκαιρινά του

Το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η 5η κολυμβητική ημερίδα από το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος γέμισαν με γέλια και παιδικές φωνές!

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία μιας και το κολυμβητήριο επισκέφθηκαν πάνω από 350 αθλητές και αθλήτριες τόσο από το σωματείο Του «Ροδίων άθλησις» όσο και από άλλα σωματεία του νησιού. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10:00, με αθλητές μικρότερης ηλικίας που έδειχναν πραγματικά να το απολαμβάνουν! Συνέχεια έδωσαν τα μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία κολύμπησαν σε όλα τα στυλ κολύμβησης και είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τις αθλητικές τους ικανότητες

Η ολοκλήρωση της ημερίδας σήμανε τη λήξη των χειμερινών και την έναρξη των καλοκαιρινών τμημάτων κολύμβησης με τις προπονήσεις να  συνεχίζουν καθημερινά, έως και τις 14 Αυγούστου, από τις 14:30 και μετά.
Το «Ροδίων) ευχαριστεί.

Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ευχαριστεί όσους έδωσαν το «παρών» στη γιορτή του Σαββάτου και περιμένει παλιούς και νέους αθλητές στα καλοκαιρινά τμήματα του σωματείου!