Κοντά στις πρώτες συμφωνίες ο Διαγόρας

Οι κινήσεις της Διοίκησης του Διαγόρα για τη δημιουργία μιας ομάδας  έτοιμης και ικανής να πρωταγωνιστήσει ξεκίνησαν.

Τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών του «γηραιού», μετά το κλείσιμο της παρουσίας του Νίκου Παντέλη στον πάγκο της ομάδας, άρχισαν τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν το βασικό κορμό της ομάδας.

- «Κλειστοί» ήδη θα πρέπει να θεωρούνται οι Στάθης Προβατίδης και Αλέξανδρος Βελέτης. Και οι δυο έκαναν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα πέρυσι και βοήθησαν το «γηραιό» να πρωταγωνιστήσει. Ο Νίκος Παντέλης τους γνωρίζει πλέον καλά και εισηγήθηκε την παραμονή τους στην ομάδα.

- Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του είναι και ο  Αντώνης Γιόνδης. Ωστόσο θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τον έμπειρο επιθετικό.

- Φόρμουλα παραμονής στην ομάδα, αναζητείται από τη διοίκηση  για τους στρατευμένους Κυριάκο Ευαγγελιδάκη και Νίκο Μεντή. Η τεχνική ηγεσία επιθυμεί την παραμονή τους. Ελπίζεται πώς στο τέλος θα μείνουν και αυτοί. Οι προσπάθειες για την εξασφάλιση των σχετικών αδειών, αλλά και της συνεργασίας μαζί τους, είναι σε πολύ καλό δρόμο.

- Προτάσεις για να μείνουν στην ομάδα έγιναν τόσο στον Τάσο Κιοσέογλου, όσο και στον τερματοφύλακα Μανώλη Στεφανάκο,  για τους οποίους τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό. Θα υπάρξουν συνεπώς και νέες συναντήσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κι άλλος τερματοφύλακας, μιας και ο νεαρός Κώστας Σαμολαδάς μεταγράφηκε ήδη στον Κλεάνθη.

Για όλες τις θέσεις πάντως, αλλά και για την εξεύρεση των κατάλληλων έμπειρων παικτών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ, ο «γηραιός» βρίσκεται σε διαρκή και καθημερινή αναζήτηση, προκειμένου να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ρόστερ του και να μπει ήσυχος στην προετοιμασία του.