«Έκλεισε» Κουμέντο, συνεχίζει με τους δικούς του ο Ηρακλής Μαριτσών

Ιδανικά κάλυψε τη θέση κάτω από τα δοκάρια ο Ηρακλής Μαριτσών, καθώς η διοίκησή του ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Γιώργο Κουμέντο!

 Ο 23χρονος τερματοφύλακας της Ρόδου θα φορέσει τα γάντια των «ροπαλοφόρων» κατόπιν των ενεργειών του προπονητή Κώστα Πάττα και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία, είναι η τυπική διευθέτηση της υπόθεσης με τα «ελάφια».

Εν τω μεταξύ,  για ένα νέο μπαράζ ανακοινώσεων, που τούτη τη φορά θα αφορούν σε ονόματα «δικών του» ποδοσφαιριστών, προετοιμάζεται η διοίκηση του Ηρακλή.  

Ο πρόεδρος Μανώλης Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του θα συναντηθούν με τους Μανώλη Παπαδημήτρη, Γιάννη Τσούφιο, Κώστα Παπακωνσταντή, Γιώργο Μπιλιά, Σάββα Κούρο, Νίκος Τσαλώλη, Νίκο Λενιού, Αλέξανδρο Φελεσάκη, Σπύρο Λολάκη, Ευθύμη Βασιλώττο και Μπάμπη Βασιλώττο, με την προσδοκία η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει των διοργανώσεων της νέας σεζόν να τους βρει άπαντες παρόντες.

 Επιπλέον, για συζήτηση θα κληθούν οι Σταμάτης Αμπελάς, Βαγγέλης Λερογιάννης, Ανδρέας Σιαμαντούρας και Γιώργος Ανδρεόπουλος, ώστε να διερευνηθεί το κατά πόσο τους ενδιαφέρει να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Ηρακλή.

 Σημειώνεται, πως ο προπονητής Κώστας Πάττας θα δουλέψει φέτος μ’ έναν ικανοποιητικό αριθμό νέων παιδιών.  Οι Μάρκος Αναγνώστου και Κωνσταντίνος Μάργαρης κατέγραψαν ήδη, στο φετινό πρωτάθλημα, τις πρώτες συμμετοχές τους, ενώ στην πρώτη ομάδα θα προωθηθούν οι Θωμάς Καρνάσιος (2003, φόρεσε ήδη τη φανέλα της ομάδας, στα 14 χρόνις του, στο ματς με τον Ποσειδώνα), Χαράλαμπος Παπαδημήτρης (2004), Κυριάκος Πάττας (2003) και Μανώλης Παπαγιώργης (2003). Στους παραπάνω προστίθενται δύο νεαρά παιδιά που αγωνίστηκαν ως δανεικοί στον Δαμάγητο, ο Αντώνης Κρητικός και ο τερματοφύλακας Αντώνης Αναγνώστου.