Ενθουσιασμός στην Ψίνθο για το νέο ξεκίνημα

Το γνωστό μότο, σύμφωνα με το οποίο «επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς» θυμίζει ο τρόπος  με τον οποίο διαχειρίστηκε η ποδοσφαιρική κοινωνία της Ψίνθου τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε φέτος η Δόξα.

Ο σύλλογος δεν εγκαταλείφθηκε στο έλεος του Θεού, καθώς οι διεργασίες για την ανασυγκρότησή του, οι οποίες ξεκίνησαν λίγο καιρό μετά την απόσυρσή του από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, έφεραν αποτέλεσμα και μάλιστα εντυπωσιακό.

 Η πρόσφατη Γ.Σ. ανάδειξε καινούργια διοίκηση υπό τον Γιάννη Τσούλλο, στην οποία συμμετέχουν τόσο νέοι, όσο και παλαιότεροι έμπειροι παράγοντες και στον πάγκο επέστρεψε ο παλιός γνώριμος των Ψινθενών Μιχάλη Μανωλάς, ο οποίος έπιασε από χθες δουλειά και μάλιστα με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ως πρώτη μεταγραφή υποδέχθηκε τον πολύπειρο πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΡΑ, Μιχάλη Λυριστή!

Ο τεχνικός των «βυσσινί» φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία νεανική ομάδα, η οποία θα στηρίζεται ως επί το πλείστον σε ποδοσφαιριστές από την Ψίνθο και τις όμορες κοινότητες, όπως και στην εμπειρία των «παλιοσειρών». 

Επιτέλους ανθρώπινα αποδυτήρια

Την εδώ και πολύ καιρό αποκαρδιωτική εικόνα των αποδυτηρίων προσπαθούν να αλλάξουν οι άνθρωποι της Δόξας, ώστε να δημιουργήσουν το περιβάλλον που δικαιούνται να απολαμβάνουν, κατά τρόπο αυτονόητο, οι ποδοσφαιριστές τόσο της Δόξας, όσο και των ομάδων που επισκέπτονται το γήπεδο της Ψίνθου.

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Στέφανος Κυριαζής, ώστε να  καταγραφούν οι ανάγκες και στη συνέχεια οι «βυσσινί» θα πιάσουν δουλειά. Με τη βοήθεια του Δήμου Ρόδου και τη δική τους προσωπική εργασία, ελπίζουν πως τα νέα αποδυτήρια θα είναι έτοιμα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.