Παρελθόν ο Χατζηνικήτας από την διοίκηση του Ιάλυσου!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιάλυσου στο «Οικονομίδειο» παρουσία της Διοίκησης του συλλόγου και δεκάδων μελών, η άτυπη Γενική Συνέλευση του συλλόγου που σκοπό είχε την εξεύρεση λύσης σε ότι αφορά τα Διοικητικά της ομάδας.

Συμπερασματικά η είδηση που βγήκε από κει είναι πώς, αποτελεί παρελθόν από την προεδρία και την Διοίκηση της ομάδας ο επί οκτώ συναπτά έτη πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας.

Ο ίδιος αιτιολόγησε την απόφαση του αυτή πώς «είναι τεράστιο το άνοιγμα το οικονομικό. Εγώ πάντα θέλω να κάνω πρωταθλητισμό. Έχω ζητήσει επανειλλημένα την στήριξη της κοινωνίας της Ιαλυσού αλλά απέβη μάταια η προσπάθεια. Πρέπει να κοιτάξω και την οικογένεια μου» τόνισε αρχικά ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε πως «τον πλησίασαν τέσσερις επιφανείς παράγοντες του ποδοσφαίρου του νησιού μας, για να συμπλεύσει σε μια προσπάθεια ανάδειξης της μεγάλης Ρόδου αλλά αυτό δεν είναι ακόμα σίγουρο».

 

 

Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας υποσχέθηκε στην Γενική Συνέλευση πάντως πώς θα βρίσκεται κοντά στον Ιάλυσο και θα στηρίζει την προσπάθεια του, σε όποια λύση κι αν καταφύγει η Διοίκηση του (Γ' Εθνική ή τοπικό).

Έγιναν πολλές προτάσεις από τους παρευρεθέντες και σε ότι αφορά το ΔΣ του Ιάλυσου, τα υπόλοιπα μέλη τοποθετήθηκαν υπέρ της παραμονής τους στην Διοίκηση, προκειμένου να εξεύρουν τρόπο να λειτουργήσει η ομάδα στην Γ' Εθνική Κατηγορία, στην οποία πρέπει να αγωνισθεί.

Τα υπόλοιπα μέλη στην τοποθέτηση τους, είπαν πάντως πώς έχουν μια λύση υποψήφιου προέδρου την οποία δεν αποκάλυψαν.

Υποσχέθηκαν όμως να διερευνήσουν την λύση αυτή, να βρουν προτάσεις και να τις καταθέσουν σε μια νέα συνάντηση που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 13 Ιουνίου, οπότε και αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.