Συνελήφθη 35χρονος στη Ρόδο για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών σε Ιαλυσό και Κρεμαστή

Συνελήφθη χθες σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 35χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για προμήθεια, κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως διακριβώθηκε μετά από επισταμένη αξιολόγηση στοιχείων, ο 35χρονος προμηθεύονταν ποσότητες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών τοποθετημένες μέσα σε οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, τις απέκρυπτε σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε γ’ αυτό το σκοπό και στη συνέχεια αφού τις διαμοίραζε σε μικρότερες συσκευασίες τις διακινούσε σε τοξικομανείς στις περιοχές Ιαλυσός και Κρεμαστή, λαμβάνοντας αυξημένα μετρά αποτροπής τυχόν εντοπισμού.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας τέθηκαν σε διακριτική επιτήρηση η «καβάτζα» και οι περιοχές των αγοραπωλησιών όπου δραστηριοποιούνταν ο κατηγορούμενος.

 

 

Ειδικότερα, χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος στον δράστη και ακολούθησε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στο διαμέρισμά «καβάτζα», την κατοικία του και το αυτοκίνητο με το οποίο διακινούσε τα ναρκωτικά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο και τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* Κοκαΐνη βάρους -64,1- γραμμαρίων τοποθετημένη σε δυο συσκευασίες

* Ηρωίνη βάρους -1- κιλού και -521- γραμμαρίων τοποθετημένη σε δεκατρείς συσκευασίες

* Κάνναβη ακατέργαστη βάρους -5- κιλών και -185- γραμμαρίων τοποθετημένη σε πέντε συσκευασίες

* -4- ζυγαριές

* Σύνεργα κοπής-διαμοιρασμού και συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών

* Οικιακές ηλεκτρικές συσκευές

* Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

* -5- κινητά τηλέφωνα

* Το χρηματικό ποσό των -435- ευρώ και -5.100- λέκε Αλβανίας

 

 

Σημειώνεται ότι, σε βάρος του 35χρονου ίσχυαν περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί για παρόμοια υπόθεση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.