Γ.Σ. Δωδεκάνησος: «Γι’ άλλη μία χρονιά  ανάμεσα στις κορυφαίες»

Η διοίκηση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος απέστειλε ανακοίνωση με ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς, λίγες μέρες πριν τη συμμετοχή της ομάδας στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο, που θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη στις 15-17 Ιουνίου. 

Αναλυτικά: «Ο Γ.Σ Δωδεκάνησος για ακόμη μια χρονιά στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Μετά από μια εξαιρετική παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, η αγαπημένη ομάδα Γ.Σ Δωδεκάνησος έχει εδραιωθεί πλέον στις πρώτες θέσεις του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο, διεκδικώντας την πρώτη θέση. 

Ο προπονητής Γιάννης Μαρουλλάκης, εμπνέοντας όλα τα παιδιά που είχε στη διάθεσή του, ξεπέρασαν κάθε δυσκολία και κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μεγάλες εμφανίσεις. Στα highlight του πρωταθλήματος, η μεγάλη νίκη του Γ.Σ Δωδεκάνησος στις 26 Μαΐου, η οποία υποχρέωσε το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα, το Μαρούσι, στην πρώτη του ήττα.

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν εντός έδρας, η διοίκηση της ομάδας κινητοποίησε μέσα από συντονισμένες ενέργειες εκατοντάδες φιλάθλους κάθε ηλικίας, δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, μετατρέποντας κάθε παιχνίδι του Γ.Σ Δωδεκάνησος σε γιορτή του αθλητισμού.

Το Final Four θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Σμύρνη από 15-17 Ιουνίου και οι τέσσερις ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι: Γ.Σ Δωδεκάνησος, Μαρούσι, Μέγας Αλέξανδρος και ο νικητής του αγώνα Άτλας Αθηνών - Αστέρας Τρικάλων.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα ενημερώσει τις επόμενες ημέρες για το πλήρες πρόγραμμα αγώνων του Final Four της Νέας Σμύρνης προκειμένου όλοι οι υποστηρικτές που μπορούν να καταφέρουν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας.

Εκ της διοικήσεως».