Αστέρας Παστίδας: Συγκροτήθηκε σε σώμα, μιλάει με Χάσταλη

Το νέο ΔΣ του Αστέρα Παστίδας είναι έτοιμο να οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στην Α΄ Κατηγορία καθώς αυτός θα είναι ο στόχος της τη νέα περίοδο. 

Όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ που συγκροτήθηκε σε Σώμα είναι το εξής:

Πρόεδρος: Κώστας Λιαμής
Α΄αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Κορκίδας
Β΄αντιπρόεδρος: Βασίλης Σπανός
Γ΄αντιπρόεδρος: Στέργος Κούλλαρος

Ταμίας: Θεόφιλος Δούλος
Γεν. Γραμματέας: Μιχάλης Κοσμάς
Γεν. αρχηγός: Χρήστος Καλαϊτζίδης
Γεν. Αρχηγός Β΄: Χρήστος Αποστολάτος

Έφορος Υλικού και υπεύθυνος γηπέδου: Αντώνης Χρυσοχόος
Μέλη: Γιάννης Αθανασίου, Μάρω Μοσχή, Γιάννης Παπασάββας, Παναγιώτης Λιδάκης, Λευτέρης Μπιλιάς

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΧΑΣΤΑΛΗ
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα όπως έγινε γνωστό, έπιασε αμέσως δουλειά. Θέλει να κλείσει τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν Διοικητικά, με μια συνάντηση που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 19.30. Σε αυτή τη συνάντηση έχει κληθεί ο Χρυσόστομος Χάσταλης, για να συζητήσει το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και να την οδηγήσει στη μεγάλη κατηγορία όπου ανήκει. 

Ο Χρυσόστομος Χάσταλης θα έχει την ευκαιρία να τα πει αναλυτικά με τους διοικούντες και να παραθέσει τις απόψεις του. Σε ό,τι αφορά τον περυσινό τεχνικό της ομάδας του Απόλλωνα Καλυθιών, στην Παστίδα υπήρχε χθες αισιοδοξία για την τελική έκβαση της συνάντησης.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΑΡΙΤΑΚΗ
Ελεύθερος από τον Αστέρα είναι ο Τάκης Χαριτάκης,  ο οποίος μπορεί να διαπραγματευτεί την ένταξη του σε άλλη ομάδα και να συζητήσει προτάσεις. Όπως τόνισε ο ίδιος όμως, τον πρώτο λόγο θα έχει ο Αστέρας Π.