Συγκινητικό «αντίο» από τον Ανδρέα  Χατζηλιόντα

Με μία συγκινητική ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον Άρη και το νησί της Ρόδου ο Ανδρέας Χατζηλιόντας.

Ο 31χρονος μέσος, ο οποίος πλην των «κιτρινόμαυρων», υπηρέτησε τον Ιάλυσο και τη Ρόδο, αποφάσισε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Λάρισα και όπως αναφέρει, ειδικά ο Αρχάγγελος και οι άνθρωποί του θα βρίσκονται πάντα στην καρδιά του.

Ειδική μνεία έκανε στον αδικοχαμένο Τσαμπίκο Κολλιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Οκτώβριο σε τροχαίο δυστύχημα:

«Μια χρονιά με ωραίες στιγμές, στενάχωρες αλλά και δύσκολες στιγμές έφτασε στο τέλος της. Μετά από αρκετή σκέψη ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τον Άρη Αρχαγγέλου και από το  νησί, μία ομάδα που παρόλο που είχα ένα χρόνο ένιωσα τόσο καλά και οικεία όσο σε καμία.  

Ένιωθα ότι ήμουν πολύ καιρό,  θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίχτες μου που είχα και όλους γενικά όσους συνεργάστηκα. Φέτος έκανα πολλούς και  καλούς φίλους και  θέλω να πω άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα και μας βοηθούσε σ όλα τα ματς και γενικά σ’ όλο τον κόσμο του Αρχαγγέλου που με υποδέχθηκε τόσο ζεστά.

Έτυχα απίστευτης φιλοξενίας, δεν το περίμενα όλο αυτό και τους ευχαριστώ για όλα. Γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Άρης και ο Αρχάγγελος θα είναι ξεχωριστό κεφάλαιο στην ζωή μου και θα με βλέπουν συχνά. Και κάτι για το τέλος.  

Φέτος ήθελα πολύ να πανηγυρίσω κάτι για ένα άτομο ξεχωριστό το οποίο το ήξερα λίγο αλλά δέθηκα γρήγορα μαζί του.  Γενικά ήταν η ψυχή της ομάδας μας.  

Για τον Τσαμπίκο μας που δεν είναι κοντά μας πλέον, δυστυχώς δεν πανηγυρίσαμε κάτι, αλλά θέλω να αφιερώσω όλη τη χρονιά τη φετινή και όλους μου τους κόπους σ’ αυτόν και σε όλους όσοι ήταν κοντά στην ομάδα. 

Όλοι παίζαμε γι’ αυτόν.  Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη Αρχαγγέλου και πάντα πολλές επιτυχίες στο μέλλον, γιατί το αξίζει αυτό το χωριό.

Εύχομαι να έρθουν μεγάλες στιγμές και τρόπαια για τον Τσαμπίκο και για όλους σας».