Σήμερα ο απολογισμός στο Φοίβο

Τετ α τετ θα έχουν σήμερα με τα μέλη του Δ.Σ. του Φοίβου, με σκοπό να κάνουν τον απολογισμό τους, αλλά και να χαράξουν την μετέπειτα πορεία της ομάδας,  αυτή την φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο κλήθηκαν τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στη σημερινή Γενική Συνέλευση και να μάθουν από πρώτο χέρι, τι συνέβη πέρυσι και ποιοι είναι οι στόχοι για φέτος.
Αναλυτικά η πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Ο ΦΟΙΒΟΣ» σας προσκαλεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.30 στα γραφεία του συλλόγου μας που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του γηπέδου  Κρεμαστής. όπου θα πραγματοποιηθούν ο ετήσιος Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός».

Η Διοίκηση του Φοίβου έχει προαναγγείλει ήδη και συμπληρωματικές εκλογές, οπότε δεν αποκλείεται πέρα από τους απολογισμούς, να γίνει και αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου με την είσοδο σε αυτό νέων προσώπων.

Το ΔΣ του Φοίβου θα «τρέξει» άμεσα το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σάββα Ορφανίδη, ενώ ο φετινός στόχος όπως διαρρέει από τους Διοικητικούς θώκους, είναι η ομάδα να παίξει στη Γ΄Εθνική με δικά της παιδιά και φυσικά πολλά Ροδιτόπουλα, κρατώντας βέβαια τον βασικό κορμό που την ανέδειξε πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου.