Αγώνας για το γήπεδο  από την Αδελφοσύνη…

Έναν ξεχωριστό αγώνα θα δώσει η Αδελφοσύνη φέτος πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας της και αφορά τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στους Αγίους Αποστόλους.

Όπως ανέφερε στην «Ροδιακή» ο τεχνικός της ομάδας από την πόλη, Ηλίας Λοΐζος, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι απαράδεκτη και ελλοχεύει φυσικά ο κίνδυνος σε ό, τι έχει να κάνει με τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Σε πολλά σημεία ο συνθετικός τάπητας δεν… υπάρχει ενώ το τσιμέντο από κάτω είναι ό, τι χειρότερο για όσους αγωνίζονται. Επίσης η κατάσταση δεν είναι καλύτερη και περιμετρικά με την περίφραξη όπου αρκετά κομμάτια συρματοπλέγματος προεξέχουν, με ό, τι αυτά συνεπάγεται για την ασφάλεια των παικτών και του κόσμου στο γήπεδο.

Από την πλευρά της η Αδελφοσύνη, ζητώντας τη συμπαράσταση κι όποιας άλλης ομάδας χρησιμοποιεί το γήπεδο, θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ή συναντήσεις με τους ανθρώπους του ΔΟΠΑΡ για ν’ αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Στο κομμάτι καθαρά του σχεδιασμού, η ομάδα θα διατηρήσει τους βασικούς παίκτες της περασμένης περιόδου, σύμφωνα και με το πρόγραμμα της διοίκησης αλλά και του Ηλία Λοΐζου και θα αποκτηθούν νεαροί αλλά ικανοί συνάμα παίκτες, κατ’ αρχάς στο τέρμα αλλά και τη μεσαία όπως επίσης την αμυντική γραμμή. 

Αρκετοί από τους …στόχους έχουν βρεθεί, και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν οι επαφές με τις ομάδες τους πρώτα, αλλά και με τους ίδιους τους παίκτες, για να φανεί αν θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό της Αδελφοσύνης.