Καλό Παράδεισο, πατέρα Θεόδωρε…

Βαθύτατα συγκινημένη η ποδοσφαιρική κοινωνία της Ρόδου από  την είδηση για τον χαμό του πατέρα Θεόδωρου Πασπάτη, χθες τα ξημερώματα, σε ηλικία 67 ετών.

Ο πάτερ Θεόδωρος υπήρξε ένας θαυμάσιος, γλυκός άνθρωπος, ένας ιερωμένος που τίμησε το λειτούργημά του κι ένα εκλεκτό μέλος της Δωδεκανησιακής διαιτησίας, την οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών.

Η απώλειά του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του, οι οποίοι θα του πουν το στερνό αντίο σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Θεολόγου, όπου ο ίδιος ιερουργούσε.

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου.

Εν τω μεταξύ, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣΔ και ψήφισμα ο ΣΔΠΔ.

Αναλυτικά:
 Η  ΕΠΣΔ    
«Με μεγάλη θλίψη η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, πληροφορήθηκε, το χαμό του πατέρα Θεόδωρου Πασπάτη που  διετέλεσε  μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, ιερέας στην Θολό και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο . Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τη μεγάλη τους απώλεια».

ΣΔΠΔ
«Με το άγγελμα του θανάτου του μέλους του ΣΔΠΔ π. Θεόδωρου Πασπάτη, συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. του ΣΔΠΔ την 08-6-2018 και αποφάσισε ομόφωνα:
1.    Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος
2.    Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία
3.    Να καταθέσει αντί στεφάνου το ποσό των εκατό (100) ευρώ στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου
4.    Να δημοσιευτεί το παρόν στα τοπικά ΜΜΕ»