Πρώτα Διοίκηση, μετά όλα τα άλλα στον Ιάλυσο

Στασιμότητα επικρατεί στις τάξεις των μελών του Ιάλυσου μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση  που έγινε «εν θερμώ» και είχε σαν αποτέλεσμα, την παραίτηση του προέδρου του Ιάλυσου Μιχάλη Χατζηνικήτα, που ακολούθησε αυτή του αντιπροέδρου, Θανάση Χατζηστρατή. 

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που παραμένουν, έχουν ως γνωστόν συγκαλέσει μια ακόμα άτυπη Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει στον ίδιο χώρο την Τετάρτη 13 Ιουνίου και από κεί θα βγουν πολλά συμπεράσματα για το μέλλον του συλλόγου. 

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες μάλιστα, υπάρχει κόσμος αποφασισμένος να βοηθήσει  το σύλλογο να βγει από την… γκρίζα Διοικητική κατάσταση. Ετοιμάζονται όπως έγινε γνωστό και τα διαρκείας. προκειμένου να μοιραστούν από τώρα σε όσους παραβρεθούν στη Συνέλευση και να ξεπεράσουν κατ’ αυτό τον τρόπο τα περυσινά 70(!!!) που διατέθηκαν. Στόχος και σκοπός η συγκέντρωση των πρώτων εσόδων στην ομάδα, για να μπορέσει να κινηθεί και να ξεκινήσει η νέα Διοίκηση, με θετικό πρόσημο. 

Εκεί θα φανεί εκτός από ‘κείνους που μένουν και ποιοι αλλά και πόσοι θα μπουν στο συμβούλιο. Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει, το ποιος θα μπει μπροστά και θα αναπληρώσει τον αποχωρήσαντα Μιχάλη Χατζηνικήτα στην προεδρία. Μέχρι χθες  δεν υπήρχε καμιά εξέλιξη στο θέμα αυτό.