Επταήμερο εξελίξεων στον Διαγόρα

Στον Διαγόρα οι επαφές με ποδοσφαιριστές συνεχίζονται, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη  δημιουργία μιας ομάδας  ικανής να πρωταγωνιστήσει στη Γ΄ Εθνική.

Πέραν των ονομάτων που είναι γνωστά, ο γηραιός κάνει τις επαφές του και με τους ποδοσφαιριστές του βασικού του κορμού που θέλει να κρατήσει, αλλά και με ποδοσφαιριστές έμπειρους,  που θα πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες.

Ο κόουτς Νίκος Παντέλης έχει κάνει τις προτάσεις του και η Διοίκηση με επικεφαλής τόσο τον ίδιο, αλλά περισσότερο τον τεχνικό διευθυντή Πέτρο Ρουτζιέρη αλλά και τον Μέο Καμπουράκη, χειρίζεται αυτές τις επαφές και τις συζητήσεις. 

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις τις μεταγραφικές πάντως, θα παίξει και η επιστροφή στο νησί μας του Κώστα Χρυσοχοϊδη, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ρόδου για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

Όπως έγινε γνωστό  ο Διαγόρας περιμένει απαντήσεις από παίκτες που προσβλέπουν να αγωνιστούν όμως σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Έχει κάνει τις προτάσεις του και τηρεί στάση αναμονής, έχοντας παράλληλα και εναλλακτικές λύσεις.

Είναι οπωσδήποτε μεγάλο κέρδος να αποκτήσει η ομάδα ποδοσφαιριστή, που έχει εμπειρίες ακόμα και από football league, αλλά καθώς οι παίκτες αυτοί περιμένουν τις  προτάσεις από τις μεγαλύτερες κατηγορίες, υπάρχει πάντα αναμονή. 

Ο γηραιός πάντως έχει τον χρόνο για να κάνει τις μεταγραφές του και τις συμφωνίες του και να είναι έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία, γύρω στις 20 Ιουλίου περίπου με δεδομένο πάντα τις περυσινές ημερομηνίες των πρωταθλημάτων. Η επόμενη εβδομάδα πάντως, θα είναι εβδομάδα εξελίξεων…