Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο ξενοδοχείο Aldemar Amilia Mare

Με μεγάλη χαρά το ξενοδοχείο Aldemar Amilia Mare φιλοξένησε 45 παιδιά του 7ου Νηπιαγωγείου της Ρόδου για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συμμετέχοντας σε δράσεις που ενεργοποιούν τη δημιουργικότητα και την ευαισθητοποίηση σε θέματα βιωσιμότητας.

Η προστασία του Περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας. Αλλά η μεγαλύτερη ευθύνη μας είναι να μάθουμε τις νέες γενιές, τα παιδιά μας, να το φροντίζουν και να το προστατεύουν. Όπως κάθε χρόνο, το ξενοδοχείο Aldemar Amilia Mare μοίρασε και φέτος χαρά στα παιδιά του Νηπιαγωγείου που ήρθαν να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις εγκαταστάσεις του. 

Τα παιδιά συμμετείχαν σε μια σειρά από εθελοντικές δράσεις συνδυάζοντας δραστηριότητες όπως φύτευση μυρωδικών, ποτίσματα, ανακύκλωση με τη διασκέδαση και το παιχνίδι. Στόχος των δράσεων αυτών είναι οι μικροί μας φίλοι να αποκτήσουν περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ώστε αύριο να διαφυλάξουν το περιβάλλον στο οποίο ζουν. Στο τέλος της ημέρας απόλαυσαν ένα γευστικό μενού σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Amilia Mare ενώ έφυγαν γεμάτα δώρα της Aldemar.

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, δήλωσε ότι «η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, είναι απλά μία συμβολική ημέρα. Η ουσία του μηνύματός της πρέπει να είναι καθημερινή μας έγνοια. Στο ξενοδοχείο Amilia Mare εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων συνανθρώπων μας στην κατεύθυνση του εθελοντισμού, της προσφοράς, της προστασίας του περιβάλλοντος, για να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα φυσικό περιβάλλον όμορφο, ανθρώπινο και βιώσιμο».