Πρωινό ξύπνημα σήμερα για τους ποδηλάτες

Σήμερα στις 9 το πρωί θα ξεκινήσουν στο στάδιο «Διαγόρας» τα αγωνίσματα της ημερίδας ποδηλασίας πίστας «Sakellaris Bikes» από τον Ροδήλιο με συμμετοχή αθλητών-αθλητριών από τις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Το πρόγραμμα είναι το παρακάτω:

9:00 ΣΚΡΑΤΣ 5χλμ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ,ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ 12στρ.
9:15 Αγώνας μαζικής εκκίνησης τύπου σκρατς σε 3 γύρους για μίνι μικρά, 5 γύρους για μίνι μεγάλα 10 γύρους για Παμπαίδες - Παγκορασίδες. Άνευ βαθμολογίας με σκοπό την εξοικείωση των αθλητών με την πίστα

10:15 ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ,ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΝΕΑΝΙΔΕΣ (ΤΕΛΙΚΟΣ)
11:00 Αγώνας μαζικής εκκίνησης τύπου σκρατς σε 3 γύρους για μίνι μικρά, 5 γύρους για μίνι μεγάλα 10 γύρους Παμπαίδες - Παγκορασίδες. Άνευ βαθμολογίας με σκοπό την εξοικείωση των αθλητών με την πίστα

12:00 ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ: ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ
12:20 ΑΠΟΝΟΜΕΣ  ΝΙΚΗΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
13:00 ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ,ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΝΙΚΗΤΩΝ
Περισσότερα για τον αγώνα από την προκήρυξη:
-Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και ειδικότερα για την ποδηλασία πίστας, καθώς και τους ειδικούς κανονισμούς όπως αυτοί περιγράφονται παρακάτω:
-Ειδικοί Κανονισμοί Αγώνων:
- Κάθε σωματείο, μέλος της Ε.Ο. Ποδηλασίας έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με απεριόριστο αριθμό ποδηλατών, με δελτίο ενεργό για το 2018

-Η χρήση κράνους και ποδηλάτου με προδιαγραφές πίστας είναι υποχρεωτική και στις επίσημες προπονήσεις. Επίσης κατά την διάρκεια των επίσημων προπονήσεων και των αγώνων δεν επιτρέπεται η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής (ενδοεπικοινωνίας, walkman, mp3 player κλπ.) με κίνδυνο αποκλεισμού του ποδηλάτη.

-Σε όλα τα αγωνίσματα οι ποδηλάτες θα αγωνίζονται με τις δηλωμένες εμφανίσεις των Σωματείων τους, στις κατηγορίες Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι Μεγάλα, Μίνι Μικρά, τα αγωνίσματα είναι προσαρμογής των κατηγοριών στην πίστα & δεν επιτρέπεται το κορμάκι χρονομέτρου, καθώς και οι περιορισμοί των ηλικιακών κατηγοριών που προβλέπονται από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π.
-Δεν θα επιτραπεί η εκκίνηση σε κανένα αθλητή ή αθλήτρια που δεν φέρει τα προβλεπόμενα παπούτσια ποδηλασίας κουμπωτά ή με καλουπιέ.

-Τόπος και Ώρες Λειτουργίας Γραμματείας: Η Γραμματεία θα λειτουργεί εντός του ποδηλατοδρομίου, την ημέρα των αγώνων, 1 ώρα πριν την εκκίνηση του προγράμματος. Τις ώρες λειτουργίας θα γίνεται ο έλεγχος των δελτίων και η παραλαβή των αριθμών του αγώνα.
-Τεχνικό Συνέδριο: Κυριακή 10.06.2018 μια ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος στον χώρο της Γραμματείας των αγώνων. Η παρουσία των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική.

Έπαθλα:
Στον αγώνα θα απονεμηθούν οι παρακάτω βραβεύσεις: Μετάλλιο, δίπλωμα στους τρεις πρώτους νικητές (-τριες). Κάθε αγωνίσματος, κάθε κατηγορίας.
-Απονομές Επάθλων: Όπως ορίζονται από το πρόγραμμα. Οι ποδηλάτες θα προσέρχονται στις απονομές υποχρεωτικά με την αγωνιστική τους ενδυμασία.