Πέρασαν τις εξετάσεις Κρίτσα και Παπαδούλη

Δυο μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών του βόλεϊ είναι εδώ και μερικές μέρες στους πίνακες μεγάλων Κατηγοριών της ΟΔΒΕ, μετά τις εξετάσεις που έδωσαν όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί και τις οποίες πέρασαν...

Οι εξετάσεις αξίζει να σημειωθεί πώς έγιναν στην Αθήνα στις 19 Μαϊου  κι όπως ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα:

Η Νικολέτα Κρίτσα είναι διαιτητής ΟΔΒΕ Α΄ και η Μαρία Παπαδούλη είναι διαιτητής ΟΔΒΕ Β΄. Αξίζει να σημειωθεί πώς η Μαίρη Παπαδούλη ήταν μέλος του διαιτητικού τιμ στο Φαϊναλ Φόρ του Κυπέλλου βόλεϊ των Ανδρών στο κλειστό της Καλλιθέας , ενώ η Νικολέτα Κρίτσα διηύθυνε πέρυσι αρκετά παιχνίδια στην Α2 Εθνική Κατηγορία των Ανδρών.

Για το σκοπό αυτό, ο ΣΥΔΠΕ αποφάσισε να συγχαρεί τα μέλη του για την επιτυχία, ενώ  πρέπει να σημειωθεί πώς είναι η πρώτη φορά που ο Σύνδεσμος έχει δυο διαιτητές  από την Δωδεκάνησο που ανεβαίνουν την κλίμακα αυτή και φτάνουν σε ψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά η συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΣΥΔΠΕ αναφέρει:

«Ο ΣΥΔΠΕ ΔΩΔ/ΣΟΥ συγχαίρει τα μελή του:      

-ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΡΙΤΣΑ &  ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ για την επιτυχία τους στις προαγωγικές εξετάσεις  Α’ και Β’ ΟΔΒΕ αντίστοιχα που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα στις 19/5/2018 και τους εύχεται πολλές επιτυχίες και στο μέλλον.

Ο ΣΥΔΠΕ Δωδ/σου αναβαθμίζεται συνεχώς μια που διαθέτει πλέον στις τάξεις του δυο (2)  διαιτητές Α’ ΟΔΒΕ & μια ( 1) διαιτητή Β’ ΟΔΒΕ καθώς και  έμπειρους αλλά και ελπιδοφόρους νέους διαιτητές ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις της εποχής για υψηλού επιπέδου διαιτησίες στο volley, το άθλημα που αγαπάμε».