Διγενής: Πρωτότυπα, οικογενειακά και απόλυτα ποδοσφαιρικά!

Σε υπόθεση για δύο και μάλιστα πρωτότυπη, όμορφη οικογενειακή, εξελίχθηκε τελικά η διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στον Διγενή.  

 Ο Τσαμπίκος Ζαχαρίας θα είναι μεν ο μπροστάρης της νέας προσπάθειας που ξεκινούν οι Κοσκινιάτες, ωστόσο με δεδομένο πως μέχρι πρότινος ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, επισήμως θα τον εκπροσωπεί η σύζυγός του, Αναστασία Ηλιάδη. Στην τελευταία μόνο άγνωστος δεν είναι ο χώρος. Το ποδόσφαιρο κυλάει στις φλέβες της, καθώς είναι η κόρη του ιστορικού προέδρου του Διγενή, Μανώλη Ηλιάδη. 

Ο Τσαμπίκος Ζαχαρίας (για την ακρίβεια, το ζεύγος Ζαχαρία) ψηφίστηκε, στις εκλογές που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, από 35 μέλη του συλλόγου, γεγονός που αποτυπώνει τόσο την εκτίμηση της οποίας απολαμβάνει, όσο και τη συσπείρωση της τοπικής ποδοσφαιρικής κοινωνίας. 

Η νέα διοίκηση του Διγενή συγκροτήθηκε σε σώμα χθες το πρωί και οι ρόλοι μοιράστηκαν ως εξής: 
Πρόεδρος: Ηλιάδη Αναστασία 
Αντιπρόεδρος: Αττιτής Αντώνιος 
Γενικός Γραμματέας: Σαράνης Στέργος  
Ειδικός Γραμματέας: Καλούδης Νικόλαος 
Γενική Αρχηγός: Μαχραμά Κωνσταντίνα 
Ταμίας: Καλλιγάς Δημήτριος 
Έφορος Υλικού Ποδοσφαίρου: Ελιάμος Μιχαήλ 
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Κώτης Βασίλειος 
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Βογιατζής Μιχαήλ 

Αναπληρωματικά μέλη 
Ελιάμος Φώτιος 
Κουλούρας Νικόλαος 
Διακάκης Αντώνιος.

Πρώτη ενέργεια της νέας διοίκησης των Κοσκινιατών ήταν να ευχαριστήσει δημόσια τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. 

Άμεσα θα ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάσα Γιόνοβιτς, καθώς και με ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας.