Αναζητά λύση στον άσσο ο Διαγόρας

Στην ομάδα του Διαγόρα από αύριο, αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι επαφές και οι συζητήσεις με τους παίκτες της ομάδας, τους οποίους θέλει να διατηρήσει στα κυανέρυθρα ο Νίκος Παντέλης και την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο.

Αναμένεται φυσικά να δρομολογηθούν πολλά στο «γηραιό» με την επιστροφή του Κώστα Χρυσοχοΐδη από την Αθήνα, στην οποία βρίσκεται για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.

Οι συζητήσεις αφορούν φυσικά ποδοσφαιριστές της ομάδας  και μια από τις θέσεις που ενδιαφέρουν την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση του «γηραιού» είναι σίγουρα αυτή του τερματοφύλακα.

Εκεί βέβαια  βρίσκονται ο Μανώλης Στεφανάκος, ο οποίος έκανε πέρυσι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα,  υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας. Ωστόσο στην πρόταση που του έγινε να ανανεώσει τη συνεργασία του, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, καθώς υπάρχει διάσταση απόψεων και διαφορά στο οικονομικό. 

Με δεδομένο πώς ο Διαγόρας επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ, θα γίνει και νέα συνάντηση με τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Αντίθετα,  ο Νίκος Μπαμπανιώτης, δέχθηκε την πρόταση της ομάδας και συμφώνησε να παραμείνει.

Ο τρίτος από το περυσινό ρόστερ Κώστας Σαμολαδάς, αποχωρεί από την ομάδα έχο-ντας μάλιστα συμφωνήσει με τον Κλεάνθη Παραδεισίου.

Οπότε  ο «γηραιός» είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να αναζητήσει στην αγορά τερματοφύλακα.