Αλλαγές έρχονται για τις μικτές

 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επεξεργασία, εκ μέρους της ΕΠΟ, του σχεδίου που προβλέπει αλλαγές στη δομή των πρωταθλημάτων προεπιλογής για τη συγκρότηση των «μικρών» εθνικών ομάδων.  

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Ομοσπονδία σκοπεύει να επαναφέρει το σύστημα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων των μικτών ομάδων των Ενώσεων σε δύο γύρους (φέτος τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Δωδεκανήσου Παίδων και Νέων έδωσαν μόλις τέσσερις αγώνες), με την ΕΠΣΔ να έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της να γίνει η οικοδέσποινα του ενός εκ των δύο τουρνουά, φιλοξενώντας τις μικτές των Ενώσεων Χίου, Λέσβου, Σάμου και Κυκλάδων (το αίτημά της θα γίνει, πιθανότατα, δεκτό).    
 Για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης προβλέπεται η δημιουργία ομάδων σε επίπεδο περιφέρειας (θα επιλεγούν ποδοσφαιριστές από τις παραπάνω ΕΠΣ, όπως φυσικά και από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου), οι οποίες θα συνεχίσουν να δίνουν μονούς, νοκ άουτ αγώνες, δεδομένου πως δεν υπάρχουν σκέψεις για μετεξέλιξη των περιφερειακών μικτών σε ομάδες ζωνών μέσα από μία δεύτερη διαδικασία αξιολόγησης ποδοσφαιριστών, όπως συνέβαινε παλαιότερα.
  Δύο προπονητές και αναβάθμιση
Θεοδώρου

Δύο προπονητές σκοπεύει να απασχολήσει στις μικτές ομάδες, τη νέα σεζόν, η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣΔ. Οι άνθρωποί της φέρονται να είναι αποφασισμένοι να προτείνουν στον Θεόδωρο Θεοδώρου να συνεχίσει στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Δωδεκανήσου, στα οποία εργάζεται από το 2006 κι αυτό με την προϋπόθεση πως δεν θα προκριθεί η πρότασή τους να αναβαθμιστεί ο έμπειρος προπονητής σε περιφερειακό, κάτι για το οποίο θα παλέψουν.
Σε κάθε περίπτωση, όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις του ίδιου του Θεόδωρου Θεοδώρου και το κατά πόσο επιθυμεί να παραμείνει σε ρόλο ενωσιακού τεχνικού.