Άνεμος αισιοδοξίας στον Φοίβο

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου,  ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Και οι δύο έγιναν αποδεκτοί από τα παρευρεθέντα μέλη με όλες τους τις λεπτομέρειες.

Η άνοδος του Φοίβου στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του, είχε στη Συνέλευση αυτή και μια επιπρόσθετη προϋπόθεση. Την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου,  το οποίο συμπληρώθηκε από την επιστροφή παλιών και την είσοδο σε αυτό νέων παραγόντων με φιλοδοξίες, που σκοπό έχουν να στηρίξουν μια πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, όπως είναι αυτή της πιο πάνω Κατηγορίας.

Όπως  έγινε γνωστό πάντως, την Διοίκηση του Γιώργου Σμαραγδιού συγκριτικά με πέρυσι θα πλαισιώσουν  οι:
Μιχάλης Τσισιμοίρης
Χρήστος Μιχαήλ (επανέρχεται)
Κώστας Φτάκλας (επανέρχεται στο ΔΣ  ενώ ήταν και τεχνικός διευθυντής της ομάδας)
Κώστας Σταυριανάκης (επανέρχεται)
Νεκτάριος Ορφανός
Μιχάλης Μπαλάκης
Γιάννης Ζούρδης

Και φυσικά, μαζί τους θα είναι και όλοι εκείνοι που  πρωτοστάτησαν διοικητικά στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου την περυσινή περίοδο. Το ΔΣ του Φοίβου θα συγκροτηθεί σε Σώμα εντός του διημέρου.

Από τους παράγοντες πάντως που δεν συνεχίζουν, παρά τη σπουδαία προσφορά τους στις μέχρι τώρα κατακτήσεις, αποτελώντας μάλιστα έκπληξη που δεν παραμένουν στη διοίκηση, είναι ο Γιάννης Σταματίου και ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός της ομάδας Θανάσης Σύρμας.