Ο σύλλογος “Αγία Μαρίνα” Παραδεισίου παρέδωσε 14 τόνους νοσοκομειακού εξοπλισμού στη Λέρο

Με επιστολή του ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχαήλ  Κόλιας ευχαριστεί το σύλλογο “Αγία Μαρίνα” Παραδεισίου για την παράδοση 14 τόνων νοσοκομειακού εξοπλισμού σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Λέρου, αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Αναφέρει τα εξής:

“Με την παρούσα επιστολή εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες της Λεριακής Κοινωνίας και εμού προσωπικά προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου Ρόδου «Αγία Μαρίνα», για την ευγενική δωρεά ιατροτεχνολογικού υλικού, νοσοκομειακού εξοπλισμού και αναλωσίμων ιατρικών και νοσοκομειακών υλικών ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, στο Νοσοκομείο της Λέρου.

Η δωρεά πανάκριβου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όπως υπερηχοτομογράφου, καρδιολογικών μηχανημάτων, συσκευών απινίδωσης, χειρουργικών και συναφών εργαλείων, φορείων και αναλωσίμων, συνέβαλλε με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια αναβάθμισης του Νοσοκομείου Λέρου προς όφελος της υγείας των κατοίκων της Λέρου και των γύρω νησιών.

Η συγκεκριμένη δωρεά αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε μία εποχή πολυποίκιλης κρίσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα όχι μόνο τον σεβασμό σας, αλλά και την υποστήριξή σας στην τοπική μας κοινωνία, διευρύνοντας τις δυνατότητες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του νοσοκομείου.

Σας ευχαριστούμε θερμά,
Ο Δήμαρχος Λέρου
Κόλιας Μιχάλης”