Συμβαίνει τώρα: Παρέμβαση "νοικοκυρέματος" στην οδό Μανδηλαρά (φωτορεπορτάζ)

Συνεργείο του  Δήμου επιχειρεί αυτή την ώρα στην οδό Μανδηλαρά, προκειμένου να βάλει τάξη στις αυτοσχέδιες καταλήψεις θέσεων πάρκινγκ αλλά και τις καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και σε άλλες τουριστικές περιοχές και δρόμους της πόλης της Ρόδου και όχι μόνο. 

Σημειώνεται οτι το περασμένο διάστημα με δηλώσεις τους τόσο ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, όσο και αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι έκαναν γνωστό οτι πρόκειται να μπει τέλος στην αναρχία στις τουριστικές περιοχές, όπου μάλιστα έχουν γίνει καταγγελίες απο πολίτες. 

Όπως είχε εξηγήσει, μάλιστα τότε ο κ. Χατζηδιάκος, θα μπαίνουν ταυτόχρονα τέσσερα κλιμάκια και θα βεβαιώνουν παραβάσεις, γιατί παρατηρήθηκε το φαινόμενο, ώσπου να βεβαιώσει το κλιμάκιο των δύο υπηρεσιακών τη μία παράβαση, οι υπόλοιποι αυθαίρετοι καταπατητές του χώρου… τα μαζεύουν και εξαφανίζονται.

Η πρώτη παρέμβαση ήδη πραγματοποιείται και έπεται η συνέχεια, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου, φέτος σύμφωνα με τις δηλώσεις του, δεν πρόκειται να ανεχτούν τέτοιου είδους καταστάσεις.