Με Σάββα Ορφανίδη συνεχίζει ο Φοίβος

Συνεδρίασε το Σάββατο το βράδυ η νεοεκλεγείσα Διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής που θα είναι αυτή που θα οδηγήσει τους «κυανοκίτρινους» στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, τη νέα περίοδο.

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε Σώμα με πρόεδρο τον Γιώργο Σμαραγδιό, επεσήμανε ποιοι θα αποτελέσουν την επιτροπή μεταγραφών, ενώ ανακοινώθηκε η νέα συμφωνία με τον τεχνικό της ομάδας Σάββα Ορφανίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοίκησης του Φοίβου αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Σήμερα Σαββάτο 9/6/2018 στα γραφεία του συλλόγου στην Κρεμαστή έγινε το Δ.Σ του συλλόγου και αποφάσισε

Νέο Δ.Σ
Πρόεδρος: Σμαραγδιός Γεώργιος
Α’ Αντιπρόεδρος: Τσισιμοίρης Μιχάλης
Β’ Αντιπρόεδρος: Φτάκλας Κώστας
Γεν . Γραμματέας: Καραμανλής Αθανάσιος
Ταμίας: Μούκας Φώτης - Ζούρδης Γιάννης
Ειδικός Γραμματέας: Μιχαήλ Χριστόφορος
Γενικός Αρχηγός: Τσουβαλάς Εμμανουήλ
Β’ Γεν Αρχηγός: Ορφανός Νεκτάριος
Έφορος Υλικού (Ακαδημιών ): Κοκιαντώνης Στέλιος

Έφορος Υλικού (Α ομάδας): Μπαλάκης Μιχάλης  
Β’ Γεν. Γραμματέας και υπεύθυνος Τύπου: Σταυριανάκης Κώστας,
Μέλος: Τσίκο Παντελής
Επιτροπή Μεταγραφών: Σμαραγδιός Γεώργιος - Φτάκλας Κώστας - Τσουβαλάς Εμμανουήλ
Επίσης ανακοινώνεται η συνέχιση της  συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Σάββα Ορφανίδη».

Ο Πρόεδρος
Σμαραγδιός Γεώργιος


 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΥΡΜΑΣ
Ο πρώην Γενικός Αρχηγός της ομάδας Θανάσης Σύρμας, δεν θα είναι στο νέο ΔΣ της ομάδας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ανήρτησε στην σελίδα του στην κοινωνική δικτύωση ευχαριστίες αναφέροντας τα εξής:  

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά τελείωσε με απόλυτη επιτυχία. Μια σεζόν που με δίδαξε πολλά... πως για να πετύχεις το στόχο σου, πρέπει να υπομένεις και να επιμένεις... να έχεις αντοχή και διάρκεια και πάνω από όλα να έχεις μέσα σου το μέταλλο του πρωταθλητή.

Αυτός ήταν ο φετινός Φοίβος Κρεμαστής. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για τα αποδυτήρια που είχαμε φέτος, για τα οποία είμαι  πολύ περήφανος που έζησα δίπλα σε τέτοιους χαρακτήρες και προσωπικότητες, τον Σάββα Ορφανιδη που πάντα στέκεται καλός φίλος δίπλα μου, τον Μιχάλη Τσιβρινή για την επιμονή του και την πίστη του σε αυτήν την ομάδα, τον Γιώργο Μάτση και τον Στεφανή Βασιλώττο  που ήταν όλη τη χρονιά πιστοί στρατιώτες της πρώτης γραμμής και τέλος το Συμβούλιο που παρολες τις αντιξοότητες τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Κλείνοντάς θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο συμβούλιο να κατακτήσει τους στόχους που θα βάλει για τη νέα χρονιά που όλοι ξέρουμε ότι μόνο εύκολη δεν θα είναι... καλή δύναμη σε όλους... υγεία πάνω από όλα και καλό καλοκαίρι...

Εις το επανιδείν».