Καλυμνιακός, όπως παλιά!

Στην κάθοδο, στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries,  ενός Καλυμνιακού που δεν θα περιοριστεί σε ρόλο «κομπάρσου», αλλά θα έχει τις βάσεις να διαγράψει μία καλή πορεία που θα τον εδραιώσει στα «σαλόνια» του τοπικού, μετά από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας στον όμιλο Νήσων της Β’ κατηγορίας, στοχεύουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ο ιστορικός διοικητικός ηγέτης των «σφουγγαράδων», Στέφανος Χατζημιχάλης, θα συνεχίσει να εγγυάται για την ομαλή λειτουργία του αγαπημένου του Καλυμνιακού, που θα πορευτεί και τη νέα σεζόν με τον Γιάννη Χατζησμάλη στην τεχνική ηγεσία του. 

Οι Καλύμνιοι προσπαθούν να διευρύνουν την παραγοντική βάση τους, βάζοντας στο παιχνίδι τους επιχειρηματίες του τόπου όπως και τους παλαίμαχους, ενώ θα επιδιώξουν συνεργασία με το Βαθύ, με στόχο να συμπληρώσουν τον ούτως ή άλλως αξιόλογο βασικό κορμό τους με ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν στην Α’ κατηγορία και να βοηθήσουν.  

Παράλληλα, σκοπεύουν να έρθουν σε συνεννόηση με συντοπίτες τους αθλητές που μένουν στη Ρόδο, προκειμένου να διερευνήσουν το κατά πόσο εφικτή είναι η ένταξή τους στην ομάδα.