Στη δουλειά στρώθηκαν στη Λίνδο

Με τρόπο που είχε προαναγγελθεί εδώ και καιρό γράφτηκαν οι πρώτες γραμμές στο… βιβλίο «Κλεόβουλος 2018-2019».

Τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου της Λίνδου συνεδρίασαν το βράδυ της Κυριακής, ενέκριναν τα πεπραγμένα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, καθόρισαν το μπάτζετ της επόμενης και προχώρησαν στις πρώτες ανανεώσεις συνεργασιών.

Προπονητής της ομάδας, καθώς και των ακαδημιών, παραμένει για έκτη συνεχή χρονιά ο Δημήτρης Δογιάμας, οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν και επίσημα είναι οι Αλέκος Κακλαμάνος, Λάκης Κακλαμάνος και Νίκος Κολιοκώστας, ενώ από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί η παραμονή του Παναγιώτη Κουκουτσέλα, καθώς και η πρώτη προσθήκη δια της μεταγραφικής οδού, που δεν είναι άλλη από αυτή του 28χρονου μέσου Γιώργου Μαριεττάκη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος για λογαριασμό της Κατταβιάς.

Η διοίκηση του Κλεόβουλου εύχεται τόσο στον Δημήτρη Δογιάμα, όσο και στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συμφώνησε, καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες. 

Συλλυπητήρια για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου, εξέδωσε η διοίκηση του Κλεόβουλου:

 «Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου που έφυγε από αυτή τη ζωή. Ήταν ένας εμβληματικός ηγέτης που θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών».