Πένθος και στον Κολοσσό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Απύθμενη θλίψη στους αναρίθμητους φίλους του μπάσκετ, όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά γενικότερα του αθλήματος, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου, εμβληματικής φιγούρας στον ελληνικό και ευρωπαϊκό αθλητισμό και πανίσχυρης οντότητας στον επιχειρηματικό κόσμο. 

Ο παράγοντας που «έφερε τον Ντομινίκ Γουίλκινς στην Ελλάδα» - και παρ’ ολίγον τον Ντράζεν Πέτροβιτς - έφυγε στα 89 του χρόνια, ανήμερα του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος, βυθίζοντας στο πένθος όλο το υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο κοινό της χώρας κι αύριο θα κηδευτεί στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών ενώ η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. 

Ανάμεσα στα εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα κι επιστολές, ήταν κι αυτό της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels που διατηρούσε (και διατηρεί) εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον Παναθηναϊκό Superfoods: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και προσωπικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. 

Η Ελλάδα σήμερα έγινε φτωχότερη, τόσο στο επιχειρείν, όσο και στον αθλητισμό. Ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος, με την πολύχρονη προσφορά του, θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ ως ένας από τους καλύτερους παράγοντες και θα είναι παράδειγμα για τις γενιές που θ’ ακολουθήσουν».