Αποχώρηση Λιβιεράτου από την Ελπίδα

Η σύναψη συμφωνίας με τον Σεραφείμ Θεοδοσίου, για τις τύχες των τμημάτων υποδομής στην Ελπίδα, φαίνεται πως δεν άφησε πολλά περιθώρια για παραμονή του Κώστα Λιβιεράτου στη θέση του υπεύθυνου προπονητή. 

Εδώ και αρκετές μέρες είχαν αρχίσει οι πρώτες «διαρροές» για την αποχώρησή του από το σύλλογο της Κρεμαστής και μάλιστα είχαν επίσης αρχίσει οι φήμες για τη «μετακόμισή» του στον Διαγόρα. Εν τέλει, το Σαββατοκύριακο ήρθε το… επίσημο (όσο επίσημη μπορεί να θεωρηθεί η ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) για την ολοκλήρωση της συνεργασίας δια χειρός Θανάση Σταμούλη που ανέφερε τα εξής:

«Ο Κώστας Λιβιεράτος αποφάσισε ότι έκλεισε ο κύκλος του στην Ελπίδα αλλά παραμένει μέχρι τέλος Ιουνίου. Εμείς, ως Δ.Σ., τον ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Η Ελπίδα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή». 

Ο Λιβιεράτος, με προσωπικό του μήνυμα, υπογράμμισε τα παρακάτω: «Σε αυτό το σημείο θα ήθελα κι εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ελπίδας που σεβάστηκε την απόφασή μου να μη συνεχίσω για τη νέα σεζόν. 

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την τότε διοίκηση (Κατσουράκης Χ., Γεννάτο Γ., Χριστοδούλου Χ., Μιρόσαβιτς Τζακ και υπόλοιπα μέλη) που πίστεψαν και μ’ έφεραν στην ομάδα πριν 4 χρόνια σαν παίκτη στην Α' ομάδα και υπεύθυνο προπονητή στις Ακαδημίες, σε μία πολύ δύσκολη αγωνιστικά κατάσταση της ομάδας για όλα τα τμήματα. 

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν στα χέρια μου τα παιδιά τους για ν’ αγαπήσουν το μπάσκετ! 

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα γιατί ξέρω ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο με γερές βάσεις. 
Τέλος, θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για όλους τους μικρούς μου ήρωες που παλεύουν και αγωνίζονται καθημερινά μέσα κι έξω από το παρκέ για ένα λαμπρό μέλλον!!!».