Φυγή προς τα εμπρός για τον Άρη Αρχαγγέλου!

Έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, το οποίο θα αρχίσει να γράφει με την «πένα» της ομόνοιας και της αξιοποίησης του συνόλου των ποδοσφαιρικών δυνάμεων της περιοχής, δείχνει ο Άρης! 

Δεν είναι τόσο η μεγάλη συμμετοχή στη χθεσινή πρώτη γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου που αποτύπωσε την ύπαρξη διάθεσης για ένα νέο ξεκίνημα, όσο το περιεχόμενο των όσων ειπώθηκαν και τα οποία κατέδειξαν τη σύμπνοια απόψεων για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να οργανωθεί το σωματείο, όπως και για τις προτεραιότητες που θα πρέπει να θέσει. 

Αν μη τι άλλο, το ότι ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στη νέα διοίκηση, όπως αυτή θα αναδειχθεί από τις εκλογές της 21ης Ιουνίου, εκδήλωσαν πέραν του σημερινού προέδρου Σάββα Σφυριαλλά, οι προκάτοχοί του Νίκος Μαυριός και Παναγιώτης Φουτούλης, μαζί με σειρά άλλων παραγόντων όπως ο αντιπρόεδρος Τσαμπίκος Σταυριανός, λέει πολλά. 

Όπως συμφωνήθηκε, ενόψει της νέας σεζόν το μπάτζετ θα μειωθεί, όμως σε επίπεδα που δεν θα στερήσουν από τους «κιτρινόμαυρους» τη δυνατότητα να παραμείνουν άκρως ανταγωνιστικοί, η ομάδα θα προσπαθήσει να ενισχύσει τον τοπικό χαρακτήρα της και θα  επανιδρύσει τις υποδομές της. 

Στο κοινό ταμείο θα συμβάλλουν, ισόποσα, όλα τα μέλη της διοίκησης, τα οποία και θα εναλλάσσονται στις θέσεις ευθύνης.