Δεν ξεχνά τον Μιχάλη Παπακαλοδούκα και συγκινεί ο Διγενής

Την ευγενική μορφή του Μιχάλη Παπακαλοδούκα, που χάθηκε τόσο πρόωρα και άδικα, θα ξαναφέρουν στο μυαλό τους τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Διγενή στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Η διοργάνωση ενός μεγάλου τουρνουά στη μνήμη του σπουδαίου ανθρώπου και προπονητή, ο οποίος δίδαξε, με αφοσίωση και μεράκι, δεκάδες νεαρούς ποδοσφαιριστές και το έργο του αποτελεί σημείο αναφοράς ακόμα και σήμερα, είναι μία από τις πρώτες και πλέον σημαντικές αποφάσεις της νέας διοίκησης των Κοσκινιατών.

Όπως έλεγε χθες ο πρόεδρος του συλλόγου, Τσαμπίκος Ζαχαρίας, για κάθε σωματείο αποτελεί χρέος και καθήκον να θυμάται και να τιμά την ιστορία του και κυρίως, τους ανθρώπους που συνδέονται μ’ αυτή. 
                                          
Γιόνοβιτς και ελάχιστες αλλαγές 
Την, εδώ και καιρό κλεισμένη, συμφωνία της με τον προπονητή Σάσα Γιόνοβιτς επισημοποίησε η διοίκηση του Διγενή. Με δεδομένο πως ο αγωνιστικός προσανατολισμός των Κοσκινιατών δεν αλλάζει, ο βασικός κορμός θα παραμείνει στο μεγαλύτερο ποσοστό του ο ίδιος, γεγονός που θα πιστοποιήσουν οι επικείμενες ανακοινώσεις. 

Από εκεί και πέρα, το έμψυχο δυναμικό θα ενισχυθεί με δύο τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές, ώστε να βοηθηθούν οι ουκ ολίγοι νεαροί που έχει στις τάξεις του ο σύλλογος.