Ρεκόρ συμμετοχών στο  τουρνουά squash της Ρόδου

Τις 100 έχουν ξεπεράσει έως τώρα οι συμμετοχές ενόψει του διεθνούς τουρνουά squash που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Sheraton. 

Το τουρνουά διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Τοιχοσφαίρισης.

Έως τώρα έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους 62 άνδρες, 29 γυναίκες, 4 junior ενώ υπάρχουν και οι 6 επαγγελματίες  (PSA) παίκτες που οπωσδήποτε για μια ακόμα χρονιά κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής εκπνέει την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 12 το βράδυ και, όπως όλα δείχνουν, αρκετοί ακόμα αθλητές και αθλήτριες θα γνωστοποιήσουν και επισήμως τη συμμετοχή τους.

Zahed Mohamed: «Άκουσα ότι είναι ένα μεγάλο γεγονός»
Ο Αιγύπτιος Zahed Mohamed είναι ένας από τους επαγγελματίες επίσημους προσκεκλημένους. Ο 25χρονος αθλητής που κατάγεται από την Αλεξάνδρεια, αυτή τη στιγμή είναι Νο 28 στον κόσμο και στο τουρνουά της Ρόδου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά.

Ο ίδιος επισημαίνει σε δηλώσεις του ότι ανυπομονεί να έρθει στο νησί μας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε είναι τα ακόλουθα:

«Έχω ακούσει ότι το event της Ρόδου είναι πραγματικά σπουδαίο, όπως έχει διοργανωθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω και ειλικρινά ανυπομονώ να έρθω για να πάρω μέρος. Παράλληλα θέλω να γνωρίσω τη Ρόδο, να συναντήσω νέους ανθρώπους και ελπίζω να εμπνεύσω και άλλους να μπουν στην κοινότητα του squash».