Αναβολή στον αγώνα του «Μεσόγειος»

Στην αναβολή του ποδηλατικού αγώνα ατομικής χρονομέτρησης «THE PIZZA SPAGGETI HOUSE TIME TRIAL» που ήταν να γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην περιοχή των Καλαβαρδών προχώρησε ο διοργανωτής «Μεσόγειος».

Με ανακοίνωσή του χθες το μεσημέρι, διευκρίνισε πως η απόφαση αυτή πάρθηκε εξαιτίας των μειωμένων συμμετοχών, ενώ υπήρξαν κάποια προβλήματα στο οικονομικό και τεχνικό μέρος καθαρά των αγώνων.

Μέσω αυτής μάλιστα έγινε γνωστό πως καταβάλλονται ήδη προσπάθειες ώστε μέσα στο Σεπτέμβριο να διεξαχθεί ένα ποδηλατικό διήμερο που θ’ αφορά την ατομική χρονομέτρηση και την ανάβαση προκειμένου να έχουν άλλη μια αγωνιστική ευκαιρία οι ποδηλάτες μας.

Η ανακοίνωση:
«Το ΔΣ του Ποδηλατικού Συλλόγου Ρόδου «Μεσόγειος» μετά λύπης ανακοινώνει την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα THE PIZZA SPAGGETI HOUSE TIME TRIAL που είχε ανακοινωθεί για την Κυριακή 17/6/2018.

Οι λόγοι που υποχρεωνόμαστε ν’ αναβάλλουμε τη διοργάνωση αυτή είναι κυρίως οργανωτικοί, οικονομικοί και τέλος μειωμένης συμμετοχής, ειδικά στην κατηγορία Εφήβων λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η διοίκηση του συλλόγου μας βρίσκεται σε επικοινωνία με την τεχνική επιτροπή της ΕΟΠ αλλά και με τη διοίκηση της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου προκειμένου ο αναβληθείς αγώνας να πραγματοποιηθεί με τη μορφή ποδηλατικού διημέρου που θα περιλαμβάνει αγώνα ατομικής χρονομέτρησης το Σάββατο και αγώνα με τη μορφή ανάβασης την Κυριακή, με το νικητή ν’ αναδεικνύεται με το σύνολο του καλύτερου χρόνου το διήμερο.

Η προσπάθεια γίνεται το διήμερο αυτό να πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018 και θα έχει την αρωγή της ΕΟΠ όσο και της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου και θα περιλαμβάνει τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων, Παίδων-Κορασίδων και Masters.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να ζητήσουμε συγγνώμη από τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα και πιστεύουμε να μπορέσουμε να τους ευχαριστήσουμε με τη φιλοξενία μας στις επόμενες δύο διοργανώσεις μας».