Στου Φεγγαριού την αγκαλιά με τον Θανάση Πολυκανδριώτη

Το ερχόμενο Σάββατο, στις 20:30 η Σύμη υποδέχεται με μεγάλη χαρά και τιμή έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες και σολίστ στο μπουζούκι, τον Θανάση Πολυκανδριώτη.

Ο γνωστός δημιουργός μαζί με την τετραμελή ορχήστρα του, την τραγουδίστρια Χριστίνα Μιχαλάκη και το αγαπημένο του μπουζούκι θα ταξιδέψουν το κοινό στον συναρπαστικό κόσμο του ελληνικού ρεπορτορίου.

Η βραδιά, με τίτλο «Στου φεγγαριού την αγκαλιά», είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο τραγούδι του Θανάση Πολυκανδριώτη, σε στίχους Ιφιγένειας Γιαννοπούλου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από τον Μανώλη Βαμβακάρη και τον Βασίλη Τσιτσάνη, μέχρι τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μανώλη Χιώτη και τον Γιώργο Ζαμπέτα.

Φυσικά, θα ακουστούν και κλασικές επιτυχίες του ίδιου του συνθέτη, όπως το κλασικό πλέον «Τα πήρες όλα», ενώ ιδιαίτερη νότα στη βραδιά θα δώσουν οι αυτοσχεδιασμοί με το μπουζούκι, τα γνωστά «ταξίμια».

Αν και πρόκειται για την πέμπτη επίσκεψη του Θανάση Πολυκανδριώτη στη Σύμη, ο ίδιος δηλώνει ότι αυτή η φορά δεν έχει προηγούμενο.

«Στις αρχές του Γενάρη μια ωραία συντροφιά μου πρότεινε να κατέβουμε στη Σύμη. Δέχθηκα χωρίς να ξέρω την ημερομηνία, χωρίς να προγραμματίσω τίποτα. Και να που έφτασε ο καιρός να γλεντήσουμε με τη ψυχή μας».